Swiat stacza sie a ludzie zaczynaja zatracac granice miedzy swiatem wirtualnym a prawdziwym. I co bedzie za 20 lat?
To juz jest przegiecie wszystkiego
O nie mogę... No cóż kolejny przykład wypranego mózgu. MapleStory widocznie działa podobnie do Tibii.
Ludzie nie mają już co robić...
Dla mnie funny:D
morał jest prosty nie zawierać małżeństw wirtualnych w grze xd ( z tego co wiem to chyba z metinie można xd)
muaahahahah padlem ^^ japan rox
Fakt to jest smieszne ale gry staja sie coraz realne.... za pare lat bedzie juz mozna pograc dobrze w kaskach wirtualnych... pare przykladow glupoty ludzi.
GTA - czytalem o kolesiu ktory chcial sie zabawic w GTA w realnym zyciu... wyszedl na ulice z M4(mlodszy brat karabinu M16) zabijajac 12 osob i cizko raniac 2 policiantow.
Matrix - kiedy byl nowoscia w stanach zanotowano paredziesiat samobojstw bo ludzie chcieli sie odlaczyc od matrixa
FEAR - dziecko z wrodzona serca grajac w te gre mialo atak serca
CS - w Rosji bylo se 2 gosci grali w kafejce szlo im dobrze puki nie przyszedl jeszcze jeden gosc ktory pokazal klase... kiedy wracal na chate tych dwoch zaczailo sie na niego i zatluklo go na smierc.
Gry MMO - czytalem ze gdzies na serverze WOWa gosc przepisal swoj majatet po smierci(mial... czy ma raka mozgu) swojej postaci w grze... z ktorej po jego smierci "mogla" kozystac jego zona
WoW - w korei gosc siedzial non toper na kompie przez 34 godziny. Po tym czasie wstal i poprostu mial 2 zawaly nog.... co spowodowalo natychmiastowy zgon(zawal nie onzacza wcale zawalu serca. Jak ma sie zator w sercu jest to zawal serca... jak w mozgu zawal mozgu czy tez udar... jak masz w oku masz zawal oka on mial w nodze)
Gosc ktorego znam - wydal 3tys na donata w lineage2.. jak mu ojebali konto poprosil goscia hakera(ktoremu tez zaplacil) by poznal jego IP i doszedl gdzie mieszka. Pojechal do niego... a teraz ma jeszcze 2 lata wyroku.
Wiem ze to krytynizm i smiechowe. Ale wyobrazmy sobie nawet jak to jest 0,0000000001% szans a stajemy sie ofiara jakiegos idioty ktory na realu chcial se pograc w Carmagedon. A poza tym przyszlosc to dzieci.... I co damy im grac w coraz to idiotyczniejsze gry ktore coraz bardziej mieszaja w mozgach? Przeciez powiedza "ty tez grales"
Japończycy są wyraźnie słabi psychicznie i nie umieją sobie ze sobą poradzić, był juz przypadek że młoda japonka grając w Tibię umarła z wycieńczenia po kilkudziesięciu godzinach grania, ja bym troche tych ludzi ograniczył, ale nie ma znowu jak...
Japończycy są wyraźnie słabi psychicznie i nie umieją sobie ze sobą poradzić, był juz przypadek że młoda japonka grając w Tibię umarła z wycieńczenia po kilkudziesięciu godzinach grania, ja bym troche tych ludzi ograniczył, ale nie ma znowu jak...
Z tego co wiem to nie japonka tylko Chinka i nie w Tibie Tylko w LIneage na oficjalnej stronie L2 były nawet zdjęcia z jej pogrzebu .
To jest normalnie nienormalne Ci ludzie są chorzy na głowę. A Japończycy czy Chińczycy wcale nie są słabi psychicznie tylko tam jest całkiem inna kultura. To jest problem ogólno - światowy, a nie tylko azjatycki.
A ja tu pójdę w drugą stonę... Dzwonic na pały bo ci postac w grze usuneli? I ona musi zapłacić grzywne + wyrok?? A niby azjaci mają łagodne prawo... No qr** za skasowanie postaci wtf!?
Teoretycznie jest to zniszczenie kogoś własności, więc też powinno podlegać karze, ale nie aż takiej O_o
No bo matoły nie widzą różnicy między światem wirtualnym a rzeczywistym -.-" I tak sie to potem kończy...
Powinni zagrać na SO. Tam faceci odgrywają kobiety, jest nawet para gejów na serwerze (tzn. grają gejów ) itp.
A ja tu pójdę w drugą stonę... Dzwonic na pały bo ci postac w grze usuneli? I ona musi zapłacić grzywne + wyrok?? A niby azjaci mają łagodne prawo... No qr** za skasowanie postaci wtf!?
ZA włamanie się do cudzego kompa...-hacking
W korei na kradziez itema w grze mozna siedziec , w sumie to kradzież jak kazda inna
Ile oni by w na metinie zarobili gdyby łapali każdego dzieciaka kradnącego itemy.
żółtki rządzą!
Poprosze bana dla tego pana xP
Poprosze bana dla tego pana xP
zamykam, warcraft warn za nie potrzebny spam (my wiemy co mamy robic). Koleszko ban 24h za ciagly 'archeologizm'.