To nie jest kolejny temat z żebraniem o klucz ale

... Gdzie najszybciej dostać taki beta klucz, codziennie w googlach szukam newsów o rozdawaniu kluczy ale od miesiąca niema nic nowego.

wczoraj na forum gościu rozdawał 1000kluczy ale cebule wybrały wszystko w pare godziń.

Niewiecie nic o givewayach z IEM ?

Jak wy zdobyliście swój klucz.

Moderatora Pozdrawiam i proszę o nie zamykanie bo to nie jest żebranie o klucz tylko prośba o porade :D

... Gdzie najszybciej dostać taki beta klucz, codziennie w googlach szukam newsów o rozdawaniu kluczy ale od miesiąca niema nic nowego.wczoraj na forum gościu rozdawał 1000kluczy ale cebule wybrały wszystko w pare godziń.Niewiecie nic o givewayach z IEM ?Jak wy zdobyliście swój klucz.Moderatora Pozdrawiam i proszę o nie zamykanie bo to nie jest żebranie o klucz tylko prośba o porade

Nazywasz kogoś cebulą, bo ktoś zdobył klucz, a sam też chcesz zrobić to samo, gdzie tu sens?

Bo ja chce jeden a oni brali po kilka :(
Nie chciałem nikogo obrażać tylko teraz się tak potocznie mówi, taki slang :D

Taki kluczyk jest warty 4zl na g2a.

Nie wiem czy mam się jeszcze śmiać czy już płakać. Szukasz od kilku dni a klucze są za 5 złotych na Allegro... Naprawdę tak Ci szkoda tej piątki? Lepiej się produkować i zebrać? Widać taka mentalność. Nawet złotówki byś nie dał bo ktoś dostał za darmo.

Wjeżdżacie na chłopaka bo chce dostać za darmo klucz do gry, która z założenia jest f2p. O.o
Faktycznie straszne cebulactwo z jego strony... Może nie ma konta/kasy na koncie akurat czy coś.

Co do tematu, ja dostałem od blizza normalnie kluczyk, ale polecam polubić profil HoTSa, tam często ktoś dostaje kluczyk za udzielanie się w komentarzach, ewentualnie poszukaj bo streamerach Blizzowych gier, oni często mają sporo kluczyków do rozdania.

EDIT. Okazało się, że miałem jakiś kluczyk na mailu więc mu podesłałem, temat do zamknięcia chyba w takim razie.

Jak ktoś pragnie desperacko zagrać w HoS, powinien zapłacić te 5 zł. Jednak wiarygodność kluczy z allegro, jest znikoma więc rozumiem autora tematu. Ja swój zdobyłem, od kolegi który zdobył na IEM.

Czemu on ma płacić jak inni dostają za darmo, cebluakiem jest ta osoba co bierze 10-20 kluczy, a potem wystawia na allegro.

http://www.gamecodes.pl/category/13901/heroes-of-the-storm-beta-eu-battle-net-key/

@Galedrin

dziękuje za klucz.

@ do hejterów Poprostu nigdy nie kupowałem na takich aukcjach, więc nie jestem pewny ich wiarygodności :D

Na allegro nawet za złotówkę chodzą.

http://allegro.pl/heroes-of-the-storm-klucz-i5186555748.html

ZA ZŁOTÓWKĘ. C'MON, no tyle to chyba mama Ci da.

Facebook, wysyłasz prośbę do grupy Heroes of the Swarm - EmSc2Tv + Hots.pl ja 5 min temu zgarnąłem kluczyk.

Ja wygrałem po przez ich funpage na FB, był tam mały konkurs, w którym trzeba było odgadnąć, do jakiej postaci należy cień na zdjęciu, czy jeszcze to jest, nie wiem...

... Gdzie najszybciej dostać taki beta klucz, codziennie w googlach szukam newsów o rozdawaniu kluczy ale od miesiąca niema nic nowego.

wczoraj na forum gościu rozdawał 1000kluczy ale cebule wybrały wszystko w pare godziń.

Niewiecie nic o givewayach z IEM ?

Jak wy zdobyliście swój klucz.

Moderatora Pozdrawiam i proszę o nie zamykanie bo to nie jest żebranie o klucz tylko prośba o porade :D