To normalne?

Witam mam problem a mianowicie wziąłem jednego bucha z lufki (wiadomo czego) i jakoś tak szybko zacząłem kaszleć i co najgorsze tak mocno jak bym miał grype.Czy to normalne? Kiedy to przejdzie? Co mam zrobić?

@up Płuca panie,płuca siadają ;).Ja nie palę tego ścierwa,sto milionów lat temu jarało się czystą marychę i to było zdrowsze dla organizmu i dla psychiki,oczywiście w rozsądnych ilościach.Teraz żal mi tej młodzieży bo palą ścierwo nakrapiane sarinem,napalmem i ch..j wie jakim gó..nem i chcą być cool i luz,a tu sraka i du..a i kupa a nie żaden luz.Rzuć to ścierwo brother,albo ogarnij super dobre żródło dostawy z Holadii,ale to praktycznie nie wykonalne.Zasiej samemu,ale to illegal,więc nie namawiam.Don't do drugs kids.

Ale mi to przejdzie ? :/

Tak, to normalne. Powinno przejsc po minucie, tylko nie mow, ze masz kaszel od kilku dni, bo wtedy to chyba nie jest normalne.

tak normalne, im więcej będziesz palić tym mniej będziesz kaszleć ;] dlatego pamiętaj, praktyka czyni mistrza

A sam temat zamykam, bo dziwny jest.

Witam mam problem a mianowicie wziąłem jednego bucha z lufki (wiadomo czego) i jakoś tak szybko zacząłem kaszleć i co najgorsze tak mocno jak bym miał grype.Czy to normalne? Kiedy to przejdzie? Co mam zrobić?