To ten dzień! Polska wersja Aiona wystartuje około 15:00 naszego czasu!

No, widzicie. Po wielu latach dominacji naszej nacji w MMORPG w końcu wydawcy zaczęli nas zauważać i tłumaczą coraz więcej gier na język polski. A tym razem nie trafia się crapowaty Neverwinter czy RaiderZ, ale konkretny tytuł z rozbudowanym PvP i olbrzymim contentem, Aio...

Wyświetl pełny artykuł

Tak jest, tej gry nic nie przebije :) o/

Nie prawda jak to nie, dota 2 bije ją na głowę, chociaż dodali pl, już widzę czat ogólny, w tej grze.

Nie ma to jak porównywać ze sobą dwie gry zupełnie innego gatunku... Moim zdaniem Dota 2 przoduje w MOBA, natomiast Aion jest na szczycie listy typowych MMORPG i zdecydowanie bije na głowę np. TERA Online.

Nie prawda jak to nie, dota 2 bije ją na głowę, chociaż dodali pl, już widzę czat ogólny, w tej grze.

Jak można porównywać do siebie 2 gatunki gier?

Popracuj nad interpunkcją, bo musiałem kilka razy czytać Twój post.

Po prostu can't wait.

Od początku wiedziałem, że ani Rift an Neverwinter nie mają szans na zdobycie u mnie uznania, czy też u wielu innych graczy. Z tego powodu myślałem, że nic mnie już nie zainteresuje, a tutaj Aion z serwerem dla nas, "polaczków". Mam nadzieję, że gra w nowych wersjach będzie potrafiła wkręcić i że serwery będą zapchane dzień i noc (heh). No ale to takie tam paplanie w sumie, bo jak spojrzeć na "cennik" od GFa to szkoda trochę słów. Z drugiej strony Aion był p2p, a teraz dostajemy free2play gdzie dalej wydają patche i to nie małe- czyli zajmują się tytułem a z pustego nawet Pandarek Brewmaster nie naleje.

Zagram pewnie późnym wieczorem ale z powodu zapowiedzianych updejtów 4.0 i związanych z nim udogodnień, nie ma chyba co się śpieszyć z lvlem. Mapy znam do 50 lvl (ostatnio grałem na starszych wersjach...) tak samo jak content, ale coś czuję, że od ostatniego spotkania wiele się zmieniło i gra zaskoczy/zauroczy mnie na nowo.

Poczekamy, wyexpimy i się przekonamy.

No, widzicie. Po wielu latach dominacji naszej nacji w MMORPG w końcu wydawcy zaczęli nas zauważać i tłumaczą coraz więcej gier na język polski. A tym razem nie trafia się crapowaty Neverwinter czy RaiderZ, ale konkretny tytuł z rozbudowanym PvP i olbrzymim contentem, Aio...

Wyświetl pełny artykuł