Tod wspólna gra

Szukam ludzi na wspólna gre na Todzie. Jest to serwer 3.3.5 blizzlike (wszytko takie jak na globie). Jako ze samemu jest wolny exp a jak jest pt to juz *3 wiec fajnie by bylo chociaz ta jedna osoba(chociaz wolalbym z 3 conajmniej). Jeśli chesz grac PvE to mam dlaciebie dobra iadomość. Jako ze gra na tym serwie juz troche to pomoge ci stąpić do jednej z lepszych gildi PvE. Aktualnie gram w Hordzie.

kontakt przez skype: terrorwybielacz

mogę z tobą zagrać na sunwellu to tylko się zmienia set list

sry sun mnie nieintereuje zaduży exp przyzwyczjony jestem do *1

grałeś kiedyś?

jak wszystko jest x1

Sunwell jest x3, a jak wydasz te 5 zł na kolejne x2 to masz x6 dopóki nie wbijesz 80 i jeszcze ci zostanie.

Najlepiej grac na Moltenie ;)

Najlepiej zagrać na serwerach globalnych ;) . Kolego który napisałeś poradnik . Pierw może czep się słownika a później za grę .

Siema Bateryjka ,może ja bym spróbował kurde ,tylko musze klienta ściągnąć i patche wszystkie .Mówisz po stronie hordy grasz?Nie wbijasz do Allodsa już .. ;) ?

Szukam ludzi na wspólna gre na Todzie. Jest to serwer 3.3.5 blizzlike (wszytko takie jak na globie). Jako ze samemu jest wolny exp a jak jest pt to juz *3 wiec fajnie by bylo chociaz ta jedna osoba(chociaz wolalbym z 3 conajmniej). Jeśli chesz grac PvE to mam dlaciebie dobra iadomość. Jako ze gra na tym serwie juz troche to pomoge ci stąpić do jednej z lepszych gildi PvE. Aktualnie gram w Hordzie.

kontakt przez skype: terrorwybielacz