Tokeny lvl 10+

Gram na chińskiej wersji vindictusa z kumplem.(2 tabela 2 server nick GrucA)

A więc tak moje pytanie brzmi o co chodzi z tokenami , kiedy już jesteśmy na statku musimy dawaj takie srebrne monety , ale one się kończą.Pytanie co się stanie jak się skończą , co zrobić żeby je zdobyć??

Gram na chińskiej wersji vindictusa z kumplem.(2 tabela 2 server nick GrucA)A więc tak moje pytanie brzmi o co chodzi z tokenami , kiedy już jesteśmy na statku musimy dawaj takie srebrne monety , ale one się kończą.Pytanie co się stanie jak się skończą , co zrobić żeby je zdobyć??

Są 3 dni w tygodniu kiedy tokeny się resetują i masz ich znów 50,2 sposób o którym słyszałem to podnoszenie poległych kompanów i zbieranie tych medali jak uzbierasz 40 to można je wymienić na tokeny i 3 sposób to łowienie ryb trzeba znaleźć 80 przedmiotów(nie wiem jakich) i tez można je wymienić,powiedziałem ci to co wiedziałem nie wiem w które dni tokeny się resetują, trzeba cierpliwie czekać.

Tokeny to kolejny minus chińskiej wersji. Jeśli grasz na dalszych dungeonach niż te pierwsze to cię kosztuje 2 tokeny potem jeśli robisz kilkunastego z kolei dungeona, bierze 3 tokeny, a jeszcze później 4. Powinny się one ładować co 2 dni ale nie wiem czy tak jest na chińskiej wersji bo to chyba jeszcze beta jest, ale raczej tak. Na amerykańskim Vindictusie już tego niema i to jeden z głównych powodów dlaczego tam gram, bo na 30+lvlu będzie ci ich bardzo często brakować, a wątpię żeby doładowanie chińskich NX-ów było łatwe. Poza tym na US-ie są mniejsze lagi w party a proxy zmienić to 2 min roboty na pół dnia i potrzebne są tylko do zalogowania, a gra się już normalnie na swoim IP.

@up: to wskrzeszanie to straszna lipa jest. Trzeba wskrzesić 40 czy 50 osób żeby dostać 10 tokenów - śmiech na sali, chyba że wszyscy lubią umierać z tobą w PT :D

Tokeny to kolejny minus chińskiej wersji. Jeśli grasz na dalszych dungeonach niż te pierwsze to cię kosztuje 2 tokeny potem jeśli robisz kilkunastego z kolei dungeona, bierze 3 tokeny, a jeszcze później 4. Powinny się one ładować co 2 dni ale nie wiem czy tak jest na chińskiej wersji bo to chyba jeszcze beta jest, ale raczej tak. Na amerykańskim Vindictusie już tego niema i to jeden z głównych powodów dlaczego tam gram, bo na 30+lvlu będzie ci ich bardzo często brakować, a wątpię żeby doładowanie chińskich NX-ów było łatwe. Poza tym na US-ie są mniejsze lagi w party a proxy zmienić to 2 min roboty na pół dnia i potrzebne są tylko do zalogowania, a gra się już normalnie na swoim IP.

Gram od paru dni na vindictus cn,nie wiem co to lag czy gram z kumplami czy z chinolami-0 lagów.Bez bawienia się w proxy shity pełne zangielszczenie 0 krzaczków czego tu chcieć więcej.

0 krzaków? Na czacie też 0 krzaków? W marketplace? Jakoś w to powątpiewam...

Słuchaj marketplace jest tak banalny do wyczajenia ze szkoda o tym pisać normalnie z niego korzystam a jeżeli tak bardzo ci to przeszkadza to albo zrób swoje zangielszczenie i popisz się umiejętnościami albo nie graj przecież nikt cie nie zmusza.Aaaa bym zapomniał,, Na czacie też 0 krzaków" a co wymagasz od chinczykow na chinskim servie żeby pisali ci po ang? weź przestań :)

0 krzaków? Na czacie też 0 krzaków? W marketplace? Jakoś w to powątpiewam...

A jakim cudem zaangielszczenie ma taką funkcje , że przetłumacza nicki i pismo chiniolów ??Pomyśl trochę......

Co do tokenów , może jakoś przetrzymam to EU.....W proxy mi się nie chcę bawić nawet , a co do lagów , to na us są większe niż tutaj , grałem na OBT US i takie lagi były , że mnie cofało , zresztą nawet po niektórych gameplayach to widać.....

Gram na chińskiej wersji vindictusa z kumplem.(2 tabela 2 server nick GrucA)

A więc tak moje pytanie brzmi o co chodzi z tokenami , kiedy już jesteśmy na statku musimy dawaj takie srebrne monety , ale one się kończą.Pytanie co się stanie jak się skończą , co zrobić żeby je zdobyć??