Tak będzie. Dzisiaj ostatni dzień festiwalu. Dam znać wieczorem co i jak
Tomorrowland 2013
Wczoraj fajnie grał Avici podobało mi się bardzo, a dzisiaj kto będzie grał ?
heh u mnie w mieście jest coś takiego jak sunrise festival nie wiem czy słyszeliście może nie ma tylu ludzi jak na tomorowlandzie, ale mała namiastka jest dzisiaj też właśnie się kończy afterparty na plaży i tak co rok
Dzisiaj jeśli chodzi o Main stage: Yves V, Alesso, Steve Angelo, Guetta & Afrojack & Romero, Aoki
Z resztą rozpiskę macie tutaj: http://www.tomorrowland.com/en/sunday-28-july . Tak czy siak tomorowland TV pomiesza to wszystko i wyjdzie, że pierwsze występy będą rozciągnięte do 00.00
jezeli 'umpc, umpc' nazywasz czyms gustownym, wytrawnym to najwidoczniej nie dojrzales jeszcze do prawdziwej muzyki, sztuki prosto z serca, a nie z komputera w 5 minut.
HAHAHA "sztuki prosto z serca, a nie z komputera w 5 minut " Ktoś tutaj na imprezie dostał w twarz, a zresztą nie rozumiem ludzi, którzy wchodzą i się wypowiadają jak nie słuchają tejże muzyki.
Napisałabym ci jeszcze coś ,ale boję się, że kolejny warn poleci w moją stronę.
@Barosz każdy imprezowicz/ka zna Sunrise i jest jedną z popularniejszych imprez w Polsce ,także każdy raczej zna ,a również jest też coś takiego jak AudioRiver impreza dla ćpunów
jestes za mala dziewczynka, aby pisac mi jakies farmazony odnosnie dostawania na imprezach w twarz. nie boj sie o mnie, jestem osoba postawna i zaradna, jakos przetrwam. widzisz, nawet smiesza cie okreslenia, ktorych uzylem bo oczywistym jest, ze tej twojej powyzszej muzyki czyms takim sie nie okresla. no i na koniec. nie rozumiem ludzi, ktorzy atakuja osoby krytukujace ich ukochana muzyke, tymbardziej, ze robie to mozliwie najmniej subiektywnie. po prostu takie cos jest dla mnie niczym.
Gdzie te imprezy pasuja do tyck rock'n'rollowych... smiac sie chce.
Jak zwykle atak na muzykę electro...
Zawsze się musi ktoś taki znależć któremu się ta muzyka nie podoba i MUSI o tym napisać bo inaczej nie wytrzyma i nie potrafi przejść kolo tego tematu obojętnie.
Jakoś ludzie sobie pisali na tym forum o muzyce typu rock i innym to nie przeszkadzalo, ale tu musial się ktoś czepnąć.
po prostu wyrazilem swoja opinie, badzcie tolerancyjni i najzwyklej w swiecie uszanujcie moje zdanie, moja opinie. tylko nie piszcie mi, ze jezeli nie lubie tego elekto to nie moge komentowac, wysmieje.
Nie rozumiem o co tu chodzi czemu Dixell krytykujesz jakis rodzaj muzyki, kazdy ma swoj gust, a jak wiadomo od dawien dawna o gustach sie nie dyskutuje. Ja nikomu nie mowie ze np. metal i temu podobne to "szajs" tylko dlatego ze mi sie nie podoba i dla mnie to jedno wielkie darcie mordy, czy np.muzyka powazna przy ktorej predzej bym zdziczał niz wysłuchal jakiegos kawalka do konca. Nie podoba sie OK, ale nie mow komus co jest gustowne bo jak wiadomo dla kazdego gust ma inne znaczenie.
edit
jezeli 'umpc, umpc' nazywasz czyms gustownym, wytrawnym to najwidoczniej nie dojrzales jeszcze do prawdziwej muzyki
Jezeli to nazywasz wyrazaniem swojej opinii to gratuluje to jest najeżdżanie na inna muzyke a nie kontruktywna opinia.
Gdybys napisal np.: " Dla mnie ta muzyka to nic innego jak umc umc i nie rozumiem zachwytu" OK to jest opinia
A moja opinia była tak jak poprzednio, Kucobrudasów won do działu Rock i inne krzykomordy a nam normalnym obywatelom zostaw porządną muzyke, a tak po za tym to nie dział do wyrażania opini tylko wątek imprezy jakim jest Tommorowland,
to ja zostalem zaatakowany przez bande psychofanow dla ktorych tolerancja ogranicza sie tylko do szanowania murzynow, zydow czy pedalow.
Jakbys zobaczyla takiego kucomana czy rockmana, brudasa jak ja to bys sikala pod siebie. zapomnialem, takie puste plastiki(tak sobie ciebie wyobrazam) wola zniewiescialych, wypudrowanych chlopczykow z wydepilowanymi nogami. pozdrawiam z lepszego muzycznego swiata.
to ja zostalem zaatakowany przez bande psychofanow dla ktorych tolerancja ogranicza sie tylko do szanowania murzynow, zydow czy pedalow.
Przeczytaj jeszcze raz moj post, tak wogole troche za daleko sie posuwasz ze swoimi tekstami....
Dixell jak Ci się nie podoba spoko. Ale nie wmówisz mi, że takie coś to komputerowe umcy umcy w 5 minut. Sam tworzyłem i wiem, że wykonanie czegoś pokroju tego co tutaj leci jest męczące i pochłania grube popołudnia więc odpuść sobie bo nie masz po prostu pojęcia o komponowaniu i wysiłku który jest wymagany w każdym rodzaju muzyki. Skoro jest to robota na 5 minut to zapraszam do FL studio i zobaczymy czy w 5 minut dasz radę odszyfrować ten program. Słuchałem kiedyś rocka i przekładając się na ten gatunek jestem świadom co oferuje i jedna i druga muzyka więc daruj sobie te "herezje".
@Down
Widać -.-
rowniez jestem swiadom co oferuje jedna i druga muzyka i dlatego mam taka, a nie inna opinie. proste.
Dix, odpusc, bo wiadomo co z tego wyjdzie. I skonczcie offtop.
Skoro to jest "umcy umcy" to rock jest niczym innym jak powtarzanymi riffami. Nie rozumiem tych dziwnych stwierdzeń, muzyka to muzyka. Czasem nie potrzeba głębokiego przekazu, wystarczy doskonała linia melodyjna, która po prostu wypełni nasz umysł i przeniesie nas do innego świata. W muzyce nie zawsze chodzi o głębokie teksty.
Nie podobają mi się te ciągłe podziały. Lubie słuchać dosłownie wszystkiego, ponieważ muzyka jest częścią mojego życia. Każdy styl ma swoje własne ja i przemawia do innych ludzi, nie znaczy to jednak, że jest gorszy od całej reszty. Każdy stworzony utwór jest sztuką, ale dla innych ludzi. Po co więc wchodzić i prowokować ludzi, którzy lubią dany rodzaj, skoro my go nie słuchamy. Nie widzę większego sensu i pokazuje tylko nasz olewczy stan. Osoba, która potrafi się cieszyć tym, czego słucha nie widzi problemu w tym, że ktoś inny słucha czegoś innego. To nie o to w tym wszystkim chodzi.
Jeżeli więc masz zamiar wmawiać nam, że to czego słuchamy nie jest niczym wielkim, odejdź i nie marnuj naszego czasu. Nam się to podoba, my potrafimy czerpać z tego radość. Nie potrzebujemy Twojego niżowego zdania na temat beznadziejności muzyki elektronicznej~
To jak ty teraz coś napiszesz to też mam odrazu na Ciebie najeżdzać i pisać że mam inną opinię ?
jezeli nie potrafisz uszanowac mojego zdania to wyjdz i odpusc sobie. nie jestes alfa i omega. nie zachowuj sie jak egocentryk. to ze powiesz tak, a nie inaczej nie musi oznaczac, ze tak jest. atakujcie dalej.
To chyba ty tu nie potrafisz uszanować czyjegoś gustu i twierdzisz że wszyscy muszą sluchać tego co ty.
niczego takiego nie napisalem, a ze ty tak to interpretujesz... twoj problem. po prostu opuszcze ten temat bo przesiaka on fanatyzmem i obluda. zycze milego wieczoru.