Tomorrowland 2013

Cześć. Od 21.00 dnia dzisiejszego można oglądać na YT stream z Tomorrowland 2013 czyli największej imprezy muzyki House i pochodnych.

Dzisiaj zagraja: Tiësto, Afrojack, Carl Cox, Dimitri Vegas & Like Mike, Fedde Legrand, Hardwell, Loco Dice, Quintino, Red Foo and Steve Aoki jeśli chodzi o MainStage.

Jak tam prezentują się wasze wrażenia ? Co już na początku wzbudziło waszą uwagę a co niestety spowodowało, że ekipa zawiodła ? Na czyje występy czekacie ? Ja osobiście jestem zawiedziony tym, iż ponownie dostaliśmy 1 kanał na wszystkie sceny co zaowocowało przeskokami i brakiem możliwości stałego oglądania jednego wykonawcy. Jeśli chodzi o występy to oczywiście Dimitri Vegas & Like Mike. Czekam na wasze opinie na temat tegorocznej imprezy :)

Marzenie kazdego imprezowicza zeby tam pojechac :)).. Drogo w ciul, ale za rok jade !

PS: Obstawiam ze 80% osob z tego forum nawet nie ma pojecia o istnieniu tej imprezy, ale co sie dziwic to forum o mmo.

Podoba mi się skład wykonawców na ten rok. Najbardziej cieszy mnie Tiesto. Oj będzie się działo.

A miałam tam jechać :/ żałuję teraz ,że nie pojechałam ,ale żal.

Oczywiście Tiesto, Quantino, Hardwell i Carl Cox <3 nie mogło zabraknąć

Pojedziemy razem za rok :P ^^^

w tym roku nie ma Skrillexa?

Bo skrillex jest słaby a tak serio to raczej skrillex idzie pod dubstep nie ? to raczej nie ta impreza

Ale chyba dubstep na Tomorrowland tez się lapie ?

Czy nie ?

Raczej nie, only clubbing

Szkoda, że taki wyjazd na tomorowlanda troszeczkę kosztuje ehhh

No napewno kosztuje, ale w końcu masz mnóstwo gwiazd muzyki klubowej w jednym miejscu :P

No niestety forum pełne rocka i nie ma się co dziwić, że zainteresowanie tego typu imprezami u nas po prostu leży. Ja jako były dj nie mogłem przepuścić oglądania tego bo wyjazd=kasa a ja aktualnie trochę się wysypałem. Mimo wszystko dla 400 dj'ów warto sypnąć trochę kasy jeśli ktoś tylko ma możliwość.

Co do imprezy:

Skrillex był w tamtym roku. Publika była średnia wiec w tym roku pewnie zrezygnował z występu, tym bardziej że Knife Party lepiej radzi sobie z dubstepem wplecionym w housa. Ogólnie po pierwszym dniu uczucia są mieszane: Hardwell jakoś nie popisał się zbytnio. Ten set już słyszałem i tutaj po prostu poleciał na łatwiznę. Zaskoczył mnie z kolei Tiesto który bez kitu dał jeden z najlepszych występów łączących kawałki starej ery z tymi które od niedawna są na rynku. Ponadczasowy koleś. Carl Cox również dał radę. Ja jednak pozostaję wierny swoim ulubieńcom więc dla mnie Dimitri Vegas & Like Mike po prostu dali fanom dawkę tego na co oczekiwali. Po raz kolejny zrobili dla Tomorrowland'u anthem i faktycznie angażują się w tą imprezę przez cały rok. Set świeży i ostry jak ich same najnowsze kawałki.

Za 20 min kolejny dzień z festiwalem Tomorrowland 2013. Obowiązkowa impreza dla fanów muzyki House i nie tylko.

mega za rok jedziemy jak społeczność mmorpg.org.pl :P

Włączam sobie randomowo stream, a tutaj Slash :<

Slash OP, tego się nie spodziewałem. : D

Ja osobiście czekałem na Avicii oraz Armina, ale Martin Solveig też ładnie zagrał :D

Jeszcze Qontinent będzie :)

paskudne to, nie ma czym nacieszyc uszu tylko 'umc, umc'. zadna sztuka.

Wróc kucu do swoich podziemi i tam sobie słuchaj szarpidrutów czy cokolwiek bez gustownego. A co do tematu będzie dzisiaj jeszcze LIVE?