Tony Hawk multiplayer?

Siemanko, dawno tu nie zaglądałem i wszedłem aby zadać proste pytanie.

Czy jest jakaś wersja Tony Hawk na której można grać w trybie multiplayer na PC?

Chodzi mi o tryb on-line z graczami z różnych zakątków świata, a nie dwóch graczy przy komputerze.

Wykluczam Tony Hawk American Wasteland, usunięto ten tryb, wiem że jest patch do pobrania, ale nikt tam nie gra.

Można w każdej porze znaleźć kogoś do grania, czy wieje pustkami i trzeba czekać kilka minut na wejście graczy?

Pro Skater HD widziałeś??

Zawiera multiplayer bez split-screena na wielu komputerach bądź konsolach.

@RetroStax Jeśli tyle serwerów to podziękuję ;P

@Fleshpound W Pro Skater HD w wersji na PC bodajże nie ma trybu multiplayer, albo ja się mylę.

Z tych starszych(najlepszych) Tony Hawków to musisz szukać na Tunnglu. Możliwe że ktoś będzie grał.

THAW był best ale teraz już raczej ciężko o jego następce jeśli chodzi o online.

Zostaje nam czekać na TH pro skater 5, jakoś nie podobają mi się gry konkurencji... Tam multi powinno być na wysokim poziomie.

A jak jest z Pro Skater 4, podobno jest tryb multiplayer, jak z graczami?

Nie działa już długi czas. Dla mnie najlepszy był THUG2 <3

Jest robiony mod przez fanów do THU2. Narazie można pobrać wersję beta.

http://polygamia.pl/Polygamia/1,107162,15263966,Fani_chca_tchnac_nowe_zycie_w_Tony_Hawk_s_Underground.html

Siemanko, dawno tu nie zaglądałem i wszedłem aby zadać proste pytanie.

Czy jest jakaś wersja Tony Hawk na której można grać w trybie multiplayer na PC?

Chodzi mi o tryb on-line z graczami z różnych zakątków świata, a nie dwóch graczy przy komputerze.

Wykluczam Tony Hawk American Wasteland, usunięto ten tryb, wiem że jest patch do pobrania, ale nikt tam nie gra.