By guru. Wybór był trudny, bo rok 2011 obfitował w wiele crap’ów, jednak jakaś dziesiątka musiała zostać wybrana. Kierowałem się moimi odczuciami, postawą wydawcy, popularnością gry (niekiedy) oraz najważniejsze – grywalnością. Umieszczenie kilku tytułów może budzic kontrowersje, ale przypominam, że jest t...
(TOP) 10 najgorszych MMORPG'ów 2011 roku!
Aż boje się które wg. Ciebie są najlepsze, poważnie boje się.
Nie zdziwię się jak moje oczy ujrzą takie crapy jak WOI, Argo czy Eden eternal [chociaż tych 2 ostatnich nie jestem pewien czy wyszły w tym roku].
APB Reloaded według mnie zbyt surowo ocenione
APB było dziadostwem od samego początku. Istna bugeria. Jeśli chodzi o listę dziadostwa wydanego w roku 2011 to musiałaby powstać lista minimum TOP 30. Zamiast inwestować w jakość to środki pakują w gry bez przyszłości. Uważam, że poprzedni rok był rokiem odgrzewanych kotletów. Niektóre gry usuwałem po zrobieniu pierwszego questa.
Tak jak wyżej ^^
Nie wychodziło prawie nic fajnego.
By guru. Wybór był trudny, bo rok 2011 obfitował w wiele crap’ów, jednak jakaś dziesiątka musiała zostać wybrana. Kierowałem się moimi odczuciami, postawą wydawcy, popularnością gry (niekiedy) oraz najważniejsze – grywalnością. Umieszczenie kilku tytułów może budzic kontrowersje, ale przypominam, że jest t...