Top 5 zapomnianych krain w World of Warcraft

Hej!

Postanowiłem nagrać filmik, w którym przedstawiam Top 5 zapomnianych przez graczy krain - innymi słowy są to wyjątkowej urody tereny, których jednak już nie odwiedzamy.

A jakie krainy najbardziej dla was zapadły w pamięci? Za którymi terenami najbardziej tęsknicie?

Zapraszam do dyskusji :)

Oczywiście jestem również ciekaw waszej opinii na temat filmiku - krytyka jak zawsze jest mile widziana :)

WoW jest tak ogromny, że pomimo grania w niego od 4 miesięcy to odkryłem może 10% krain :v

Filmik spoko, ale brakuje Ci jeszcze dobrej edycji do tego aby konkurować z topowymi youtuberami ;p

PS. Nagrand zapomniane ? Zawsze tam lvluje swoje postacie bo jest imo najładniejszą krainą w Outlands

ogólnie problem tych krainy nie było to ze są zapomniane tylko to ze od WoD'a skipowało się bo lvl za szybko szedł teraz powoli się do nich wraca przy zmienionym systemie lvlowania...wszystkie te krainy o których mówisz były popularne do końca MoP przy lvl. Bardziej zapomniane od tych co podałeś to były Ferales, Silithus do teraz bo tam teraz się fabuła zaczyna dziać. A o Un Goro Crater już nie wspominając

Druga sprawa grizli hills do WoD'a bylo popularna kraina bo to było miejsce skąd Hunterzy BM brali egzotyczną formę peta misia.