Tak się zastanawiam czy warto zacząć grę w takie gry jak mobile strike lub game od war czy to już raczej zbyt późno na zabawę tam?
Top gry z google store czy warto?
W gry typu Mobile Strike to warto o ile jeszcze masz zawartość portfela i dużo czasu do bycia no-lifem.
Szukam jakąś grę tego typu z nowym serwerem i bez przymusowego wydawania kasy.
Szukam jakąś grę tego typu z nowym serwerem i bez przymusowego wydawania kasy.
Raczej na antku nie znajdziesz, telefony stały się wylęgarnią najgorszych P2W tytułów jakie istnieją.
To prawda, zgadzam się z moderatorem. Ciężko znaleźć jakieś dobre gierki na mobilkę... Pokemon GO
Jeśli szukasz dobrej gry MMO na telefon to polecam: Vainglory/ Hearthstone/ WoT Blitz/ Rucoy Online/ Warspear Online.
Reszta gier mmo w sklepie play moim zdaniem nie warta uwagi.
Summoners War?
Summoners War?
Pay2win
PS. Moim zdaniem w sklepie play brakuje gier mmo b2p (nie ma chyba ani jednej), wtedy można byłoby uniknąć tej całej staminy i wkurzających mikrotransakcji.
Pay2win PS. Moim zdaniem w sklepie play brakuje gier mmo b2p (nie ma chyba ani jednej), wtedy można byłoby uniknąć tej całej staminy i wkurzających mikrotransakcji.
Nie wiem co w tej grze jest Pay2Win?
Osobiście nie wydałbym kasy w tej grze na kupno pakietu ze scrollami do summonu postaci, bo jest to czysto losowe. Otwarłem MULTUM zwojów(które sa w tych pakietach - te zwoje sa ogolnodostepne z dropu...) i szansa na złapanie czegoś dobrego jest bardzo niska, więc wydawanie kasiory nic tu nie daje.
dofus touch, z tego co słyszałem nie ma ograniczeń takich jak kiedyś/teraz(nie wiem dawno nie grałem) wersja pc
Lords Mobile jest całkiem przyjemne.
Może i jest P2W, ale trzeba mieć naprawdę sporo hajsu żeby pogonić. Przeważnie używają tego chinole i ciapacy, ale Ci przeważnie leją się między sobą.
Gram od dwóch miesięcy i potrafi wciągnąć.
Fantasy war tactics to fajna gierka na andka od nexona
przez pare dni siedzialem na telefonie zamiast na kompie xdd
p2w raczej nie ma a walute premium mozna zdobyc w grze.
dominations tez mozna normalnie grać
Tak się zastanawiam czy warto zacząć grę w takie gry jak mobile strike lub game od war czy to już raczej zbyt późno na zabawę tam?