Top laner do teamu potrzebny asap [EUNE] ;)

Witam. Szukam jakiegoś topa do gry, najlepiej w tym momencie.

Wymagamy TSa, myślenia i braku dram/flame. Dywizja nie jest specjalnie istotna, lecz za brązy raczej podziękujemy ;)

Jeśli jest jakiś chętny to proszę o PW z nickiem albo o wpisanie nicku tutaj :)

Ja bym mógł, nick Saiyan666. G5, 95 postaci. Preferuję topa i adc. O której macie zamiar grać i w jakie dni tygodnia?

Siema, zgłaszam sie bardzo chętnie :)
grac moge non stop bo nie mam szkoly, mainuje kennena na topie, ts3 mam , moge katowac lola calymi nocami w kazdy dzien tygodnia,

nick w lolu wysle na pw

Dobra, odezw był większy niż się spodziewałem, tzn zgłosiły się 3 osoby. Będziemy sprawdzać w kolejności chronologicznej od 1 zgłoszenia. Będę się oddzywał do Was na LoLu :)

Dni są do uzgodnienia. Będziemy myśleć, jak już będziemy mieć stały komplet :)

Także się zgłaszam. Mam duże doświadczenie na adc , lecz top wydaje mi się być moim powołaniem,i staram się go dopracować. Póki co jestem po pewnej przerwie do gry. Dywizja aktualna gold 2,była platyna 5. Chciałbym znać konkretne pory o których byście grali. Dodatkowo mam doświadczenie jeśli chodzi o turnieje,z dawnym teamem udało nam się zdobyć 10 miejsce na ESL Polska ( dawne czasy :D ). Nick :Czad3r

Ostrzegam przed użytkownikiem "Ksarou" ciągły płacz + wyzywanie matek;/

ps. A o myśleniu to już nie wspomne.

HAha up dobre ale taka prawda dzieciom też mówię nie ^^,

Ja bym mógł top nasus,rumble albo takie inne postaci gold 5 jak na razie

Witam. Szukam jakiegoś topa do gry, najlepiej w tym momencie.

Wymagamy TSa, myślenia i braku dram/flame. Dywizja nie jest specjalnie istotna, lecz za brązy raczej podziękujemy ;)

Jeśli jest jakiś chętny to proszę o PW z nickiem albo o wpisanie nicku tutaj :)