Ohayo ! Miłego pisania na forum ;p Też lubię Fairy Tail (wręcz kocham i wielbię XD) ;D
こんにちは!
Siema (dobry gust z anime )
Polemizowalbym.
Weź Dix już ty nie zaczynaj. Jeden lubi to drugi tamto, coś w tym złego? Wydaje mi sie że dzięki temu świat jest ciekawszy i społeczność także.
Polemizowalbym.
Fairy tail to jedno z niewielu Anime które stara się przekazać ważne wartości moralne takie jak przyjaźń, rodzina, miłość, patriotyzm. Niestety społeczność jest tak nafaszerowana różnymi chorymi informacjami (czyt. zatracanie wartości moralnych - w/w). Kształcę się w kierunku terapeuty, socjologa, pedagoga dlatego nie dziwi mnie własnie twoje zachowanie. Rzecz w tym, że mówi się o tolerancji gustu. Wiec dlaczego nie toleruje się anime, filmów czy gier które promują własnie pośrednie lub bezpośrednie w/w wartości, a natomiast tolerancji ulegają produkty zupełnie przeciwne do wystawnych.
Pozdrawiam
Szatan z Tobą...
Troche dziwnie wita sie czleka, ktory jest juz na forum od roku, ale.... Witam, ofc;)
Troche dziwnie wita sie czleka, ktory jest juz na forum od roku, ale.... Witam, ofc;)
Przyczajony tygrys, ukryty smok xD
Polemizowalbym.
To polemizuj! Chętnie zobaczę twoje argumenty.
Fairy tail to jedno z niewielu Anime które stara się przekazać ważne wartości moralne takie jak przyjaźń, rodzina, miłość, patriotyzm. Niestety społeczność jest tak nafaszerowana różnymi chorymi informacjami (czyt. zatracanie wartości moralnych - w/w). Kształcę się w kierunku terapeuty, socjologa, pedagoga dlatego nie dziwi mnie własnie twoje zachowanie. Rzecz w tym, że mówi się o tolerancji gustu. Wiec dlaczego nie toleruje się anime, filmów czy gier które promują własnie pośrednie lub bezpośrednie w/w wartości, a natomiast tolerancji ulegają produkty zupełnie przeciwne do wystawnych.
Zgadzam się w 100%. Fairy Tail to nie jest jakieś gówno w którym jest tylko walka krew i beka to anime niesie ze sobą wiele przesłań
Hej. Nazywam się Dawid. Ur w 1990 roku. Na MMORPG.ORG.PL wpadłem przypadkiem przez google. Jestem Liderem Polskiej Gildii Fenix Polska od 2003 roku. Lubię mmorpg z dobrym systemem pvp, siege, oraz PK. Niestety do dnia dzisiejszego nie znalazłem swojej upragnionej gry. Przez 9 lat grałem w Lineage II od serwerów oficjalnych po różne prywatne. Podczas swojej przygody z grami mmo szczególnie zasłużyły sobie u mnie Aion, Lineage 2, Runes of Magic, WoW (z niechęcią przyznaję), Ragnarok Online, DC Universe, Elsword, Ultima Online, Diablo II (bardziej MP), Tibia - za najlepszy system PK. Lubie oglądać Anime a w szczególności Fairy Tail, Bleach oraz GTO.Miłuje się muzyką gitarowo - smyczkową. Zespoły Nickelback, Skillet.Na serwisie obecny pod nickname: Gerarde - tak ten krzykacz który tyle mięsem rzuca.Pozdrawiam Serdecznie
siemka, też gram trochę w Aion obadam tą twoją strone i może do legionu wstąpię, jak sie uda sie ;]
Anime świadczy o braku dobrego gustu ale co kto lubi to tylko moje zdanie. Witaj i życzę Ci szczęśliwego korzystania z forum i unikania trolli, których pełno w tych niebezpiecznych czasach.
ale świadczy o braku dobrego smaku dlatego że ty tak powiedziałeś ? coś czuje że autorytetem w dziedzinie "dobrego smaku" to ty nie jesteś, może byś uzasadnił w jakikolwiek sposób swoją wypowiedź, a nie zapodajesz puste frazesy
Hej. Nazywam się Dawid. Ur w 1990 roku. Na MMORPG.ORG.PL wpadłem przypadkiem przez google. Jestem Liderem Polskiej Gildii Fenix Polska od 2003 roku. Lubię mmorpg z dobrym systemem pvp, siege, oraz PK. Niestety do dnia dzisiejszego nie znalazłem swojej upragnionej gry. Przez 9 lat grałem w Lineage II od serwerów oficjalnych po różne prywatne. Podczas swojej przygody z grami mmo szczególnie zasłużyły sobie u mnie Aion, Lineage 2, Runes of Magic, WoW (z niechęcią przyznaję), Ragnarok Online, DC Universe, Elsword, Ultima Online, Diablo II (bardziej MP), Tibia - za najlepszy system PK.
Lubie oglądać Anime a w szczególności Fairy Tail, Bleach oraz GTO.
Miłuje się muzyką gitarowo - smyczkową. Zespoły Nickelback, Skillet.
Na serwisie obecny pod nickname: Gerarde - tak ten krzykacz który tyle mięsem rzuca.
Pozdrawiam Serdecznie