こんにちは!

Hej. Nazywam się Dawid. Ur w 1990 roku. Na MMORPG.ORG.PL wpadłem przypadkiem przez google. Jestem Liderem Polskiej Gildii Fenix Polska od 2003 roku. Lubię mmorpg z dobrym systemem pvp, siege, oraz PK. Niestety do dnia dzisiejszego nie znalazłem swojej upragnionej gry. Przez 9 lat grałem w Lineage II od serwerów oficjalnych po różne prywatne. Podczas swojej przygody z grami mmo szczególnie zasłużyły sobie u mnie Aion, Lineage 2, Runes of Magic, WoW (z niechęcią przyznaję), Ragnarok Online, DC Universe, Elsword, Ultima Online, Diablo II (bardziej MP), Tibia - za najlepszy system PK.

Lubie oglądać Anime a w szczególności Fairy Tail, Bleach oraz GTO.

Miłuje się muzyką gitarowo - smyczkową. Zespoły Nickelback, Skillet.

Na serwisie obecny pod nickname: Gerarde - tak ten krzykacz który tyle mięsem rzuca.

Pozdrawiam Serdecznie :)

Witamy, miłego użytkowania forum. Swoją drogą. dziwna sprawa witać kogoś po prawie roku od rejestracji.

Haj, hew fan, end gud lak.

Siema (dobry gust z anime ;) )

Aka'Magosh Kakashi sensei!

Witamy, miłego użytkowania forum. Swoją drogą. dziwna sprawa witać kogoś po prawie roku od rejestracji.

Co nie? :D

Witom :)

Mam rówieśnika :D Nie oglądasz Dragon Ball'a? Hej, hej! :)

Siema. :)

Cree oj tam rok od razu. Wzięło go na zwierzenie się z zainteresowań. :>

Siema (dobry gust z anime )

Anime świadczy o braku dobrego gustu ale co kto lubi to tylko moje zdanie. Witaj i życzę Ci szczęśliwego korzystania z forum i unikania trolli, których pełno w tych niebezpiecznych czasach.

Anime świadczy o braku dobrego gustu ale co kto lubi to tylko moje zdanie. Witaj i życzę Ci szczęśliwego korzystania z forum i unikania trolli, których pełno w tych niebezpiecznych czasach.

Wiesz niektórzy lubią to inni tamto :P.Siema i życzę miłego spędzania czasu.

Witaj :) MIłego udzielania sie :)

Witam. Pamiętaj: Nie karm trolli :P

Witamy w naszych szeregach.

Te twoje zdanie miało na celu obrazić .... ja to dostawałem za takie coś warny ...

Swoją droga co w tym dziwnego? :) Nie czułem większego powiązania z MMORPG.ORG.PL. W momencie poświęcania większej uwagi dot. gier mmo zacząłem również udzielać się na łamach serwisu mmo :)

W sumie poczułem się obrażony przez twoją opinię więc kreuję ripostę w twoją stronę. Uważam że brak bezguścia to twój Avatar oraz muzykę jaką słuchasz. "Napierdalanie gitarą o ścianę" czy też "zdzieranie sobie strun głosowych" w celu zwiększenia własnego ego, oraz czystej komercji uważam za totalne bezguście.

Pzdr. :rolleyes:

Co do gustu to każdy ma swój ale to nie miejsce żeby sie kłucic... :P

z tego wszystkiego prawie zapomniałem się przywitać Siiieeeemankoo ;)

Miłego pobytu na forum ;)

Oj dobra, bo się jeszcze rzucanie mięsem zacznie.

Siemka i miłego pobytu na forum :).

Jeszcze się nie kłućmy tylko przywitajmy ;) ... Witaj

Adźońk źiońk

Dziękuję za to serdecznie przywitanie z waszej strony :D. NIestety na dzień dobry dostałem kilku dniowego bana za powyższą kłótnię...

Chciałbym to skomentować ale mi nie wypada bluzgać w miejscu witania ^^

Pozdrawiam ;)