Torchight 2

Wie ktoś jak będzie działał, jak d3 bez lana i wymagany internet?

Do wyboru jest Internet/LAN/Single Player. Więc pod tym względem TL2 > Diablo 3 :)

Z tego co wiem, będzie możliwość gry zarówno na LAN'ie, jak i używanie klasycznej wyszukiwarki serwerów, oczywiście internet nie będzie wymagany, gdyż jest opcja gry single player.

@up, damn wyprzedziłeś mnie. :(

@down, już czyli gdzie...?

granie przez internet; wyszukiwanie serweru jest juz dostepne...

a internet bedzie czesciowo wymagany, bo to jest przez steam z tego co wiem

granie przez internet; wyszukiwanie serweru jest juz dostepne...a internet bedzie czesciowo wymagany, bo to jest przez steam z tego co wiem

W becie jest tylko tryb przez Internet, ale przy oficjalnym wydaniu udostępnią też LAN i SP. Przez Steam masz tylko jeśli kupisz na Steamie, a są jeszcze inne (tańsze) możliwości.

W becie jest tylko tryb przez Internet, ale przy oficjalnym wydaniu udostępnią też LAN i SP. Przez Steam masz tylko jeśli kupisz na Steamie, a są jeszcze inne (tańsze) możliwości.

To będzie niczym diablo więc się nie martw

ale byłoby dobrze przez steama

Zapewne kupię, więcej niż 100zł kosztować to to nie będzie.

20 $ kosztuje obecnie preorder, lepsze od diablo, mniejsze wymagania, Steam zawsze w trybie offline można uruchamiać więc TL2 przez steama to nie problem.

TL2 powinno nawet na 4-5 letnich komputerach bez problemu śmigać.

20 $ kosztuje obecnie preorder, lepsze od diablo, mniejsze wymagania, Steam zawsze w trybie offline można uruchamiać więc TL2 przez steama to nie problem.TL2 powinno nawet na 4-5 letnich komputerach bez problemu śmigać.

Diablo 3 też śmiga na 4-5letnich kompach...

U mnie bardzo zcinało D3, mimo najnizszych detali ; /

Zamiast zarejestrowac się - wejsc na bete pograc i sprawdzć samemu snujecie co i jak.....Gra preorder(key) na keye.pl kosztuje 65zł. Gra będzie poprzez steam, bedą osiągnięcia. Ogólem gra jest rozbudowana fest, przyjemna i dynamiczna rozgrywka, pierwszego bossa we 3 klepaliśmy ~20minut (na poziomie normal), kilku graczy więcej w grze a mobki mają kosmicznego boosta w sile,drop, grafika, otoczenie lepsze być nie mogło - urokliwe i klimatyczne, łatwo dojść/dołączyć do momentu gdy wchodzisz to kogos na serwer, ogarnięty matchmaking, joining etc - naprawdę runic games zrobiło cudeńko za naprawdę drobniaki!!

Co ważne beta bez najmniejszych problemów gram juz kilka h i ani crasha ani żadnego errora zawsze wszystko ładnie pięknie szybko łączy.

Chętni na wspólną grę pisać pw - chętnie zagram!

Wie ktoś jak będzie działał, jak d3 bez lana i wymagany internet?