Torchlight 2 wrażenia

Mam prośbę do osób, które grały w bete, żeby podzieliły sie z nami swoimi wrażeniami.

Ja oglądałem tylko gameplaye i jak dla mnie to dość kiepsko to wygląda (nie chodzi o grafike). Interesuje mnie szczególnie klasa magiczna i jakoś nie porwały mnie skille ani ogólny gameplay.

Czy ta gra ma jakieś szanse z d3?

powiem ci tak grałem w obie gry i trochlight 2 to ja nie wiem czy ma jakąś fabułę , bo robisz to queasty prawie nie wpadając w rytm , po prostu biegniesz i strzelasz kulkami . Sądzę że nie ma za dużych szans

niet, gra wedlug mnie jakaś nijaka, brakowało mi przede wszystkim sensownej muzyki/dzwiekow bijatyki, do tego system skilli jest przestarzały i tak naprawde idiotyczny, bo punky skilli najlepiej dodawać na pozniejszych lvlach kiedy ma sie wszystkie skille (oprocz passywow), do tego jest system 2-3 skilli jak w d2 prawy/lewy i tab na zmiane skilla. fabula takze nedzna, wg mnie gra dosc przecietna

@edit do d3 nie da się tego porównac, poziomy roznia sie jak niebo i ziemia

Ja także jestem zawiedziony. System skilli bez sensu, nie lubię tego, gdyż nie ma swobody w robieniu różnych combo, etc.

D3 bije to na głowę niestety, raczej nie osiągną aż takiego sukcesu jak w przypadku części pierwszej.

Jedyne co ma lepsze niż d3 to LAN.

Mam prośbę do osób, które grały w bete, żeby podzieliły sie z nami swoimi wrażeniami.

Ja oglądałem tylko gameplaye i jak dla mnie to dość kiepsko to wygląda (nie chodzi o grafike). Interesuje mnie szczególnie klasa magiczna i jakoś nie porwały mnie skille ani ogólny gameplay.

Czy ta gra ma jakieś szanse z d3?