Torchlight 2

Witam własnie dzisiaj otrzymalem kluczyk do bety w torchlight 2 i szukam 1 osoby do wspólnego grania :)

A ja się też piszę :) Miła wiadomosc o kluczyku z rana. Szkoda tylko ze wczesniej downloadera nie odstepnili ale cóż.

A ja się też piszę Miła wiadomosc o kluczyku z rana. Szkoda tylko ze wczesniej downloadera nie odstepnili ale cóż.

skad taki kluczyk uzyskaliscie?

Dobra, już też mam.. Gracie razem, czy jak?

Też chętnie z kimś pogram.

ZNaczy sie ja juz nie gram, skonczylem bete, 21 lvl max, normal mode, highest dmg dealt - 1415 , berzerker full dex.

Powiem Wam tak, gra cudo, lepsza niż D2,D3,PoE,Mythos .

Wszystko jest tak jak powinno być,niczego nie brakuje. Normal mode jest do przejscia w pojedynke, ale elite albo veteran? wyszedłem z miasta na ostatnia mapke na ELITE, pozyłem 2 sekundy i tyle w temacie. Także to jest to czego miłośnicy szukają, Single player,LAN,Internet. Rozpisywać się można do wieczora.

Nie wiem czy innymi też tak mają ale ja mam jakiś dziwny problem z dźwiękami.

Są one opóźnione albo w ogóle ich nie ma, mówię o dźwiękach umiejętności, potworów itp .. :S

Witam własnie dzisiaj otrzymalem kluczyk do bety w torchlight 2 i szukam 1 osoby do wspólnego grania

Napisz do mnie na GG: 7363746 chętnie zagram jakby ktoś inny też chciał pograć to śmiało piszcie.

TEZ CHĘTNIE zagram pisac w temacie lub pw - podaję skype na wszelki - gangsta19918

Elo też chętnie zagram z kimś ;p pisać na gg 3089520 pozdro

też zagram z kimś chętnie

Witam własnie dzisiaj otrzymalem kluczyk do bety w torchlight 2 i szukam 1 osoby do wspólnego grania :)