Torchlight 2

Witam

Chciałbym znać wasza opinie o tym tytule. Czy ktos z was posiada tą gre? Jest jest z populacja na multi ? : ) Warto kupic ? Jest co robic?

Gra jest miodna. Skoczyłem ją kilkanaście razy i mogę szczerze powiedzieć, że jest to gra którą przejdziesz parę razy i będzie leżeć bo poza farmieniem itemków na Maproomie i wbijaniu achievek na Steamie nie ma już co robić.

Osobiście kupiłem ją zaraz przy premierze i nie żałuję wydanych na nią pieniędzy dlatego jeśli planujesz zakupić ją na Steam Summer Sale to zakup jest więcej niż wskazany. Co do populacji na multi, zawsze znajdziesz kogoś z kim można pograć, ale lepiej grać ze znajomymi ;)

Lubie Torchlighta 2 chociaż nie wiem czy nie wole jedynki, ale od czasu do czasu nabijam 3-5 lvl tak 4fun myślę, że ciekawy tytuł i warto

Torch2 jest bardzo fajną grą i wciąga najpierw przejdź w trybie solo polecam a potem z kolegami/koleżankami jak wolisz polecam tą grę.

Wiele godzin spędziłem przy tej grze i nie żałuje.Gorąco polecam.

kupiona :) wreszcie cos innego niz D3 :D

kupiona wreszcie cos innego niz D3

I jak 1 wrażenie???

Ja zakupiłem już czas temu, najpierw ogrywałem Diabełka. Mówiąc szczerze na Diablo się zawiodłem (wieje nudą, strasznie mnie irytował ten mus powtarzania w kółko jednej historii, gratulacje dla tych co wytrwali kilka razy). Torchlight 2 wniosło jakiś powiew świeżości - dynamika, samo podejście do tematu, brak irytującego domu aukcyjnego. Śmiało mogę powiedzieć, że T2 oczarował mnie od samego początku i z miłą chęcią co jakiś czas do tej gry wracam.

Witam

Chciałbym znać wasza opinie o tym tytule. Czy ktos z was posiada tą gre? Jest jest z populacja na multi ? : ) Warto kupic ? Jest co robic?