Synergiesmod dodał NPC, który może ci zresetować wszystkie punkty, znajduje się on chyba w każdym mieście... W każdym razie w tym pierwszym na pewno jest bo go tam pamiętam
Trzeba kupić jakiś taki potion, który to resetuje, NPC wygląda bodajże jak taki robot.
Co do Wildlinga to zależy jak chcesz go budować ja generalnie opieram się na tych skillach;
Przekreśliłam te, w które dałam punkty tylko dla testu a potem ich nie używałam.
Guardian - dodatkowy pet na stałe, więc maksowany.
Thrill of the hunt - to buff, więc sobie go włączasz przed walką. Raczej nie jest priorytetem dawać w niego punkty.
Beast - przywołuje mantikore, ale twoja postać jest wtedy unieruchomiona. Ja jej raczej nie używam bo łatwo przez to paść, ale sam skill jest w sumie całkiem dobry na np. bossa, którego aggro zbierają twoje pety.
Natural Selection i Hearth of the Pack to są pasywne buffy do postaci i petów.
Howling Wind to jedno z głównych aoe, które się używa, zaraz po Surge. Oba tymi skillami spami się najwięcej.
Burza Piorunów - dobra na chmary słabych przeciwników bo przeskakuje między nimi.
Dauthers of the Grove - to summon dwóch typów, którzy walczą lancą w miejscu - potrafią także strzelać na odległość pociskami.
Pixie - ja jej nie używam, ale też jest dobra. Uwaga, dzieli summon z powyższymi typami, więc nie można używać obu tych petów jednocześnie.
Gaea's Favor to pasywny buff do wszystkich twoich przywołańców.
Jeszcze podział atrybutów ze względu na ważność;
Siła > Zręczność > Żywotność > Moc