Torchlight II - synergies mod

Witam

Właśnie kupiłęm sb pudełkową wersję Torchlight II, i nie chcę przechodzić go bez ów moda, problem polega na tym, że mój Torchlight II mi na to nie pozwala, jak waidomo, instalacja moda polega na wrzuceniu pliku z modem do: moje dokumeny->my games->runic games->Torchlight II->mods, i tu pojawia się problem, ponieważ ja nie posiadam takiego folderu, jedyne foldery jakie tam się znajdują to: guts, logs, save oraz pliki takie jak: local settings (plik tekstowy), ogre (plik tekstow) oraz resourceconfig.dat... Jeśli ktoś potrafi mi pomóc będę wdzięczny do końca życia.

Po prostu utwórz folder o tej nazwie i powinno być git ;)

Niestety nic z tego, czekam na dalsze propozycje, dodam iż na zagranicznych forach, jest jeszcze mowa o jakimś modluncher.exe, jak łatwo się domyśleć ja czegoś takiego nie mam

Gdzie kupowałeś ? Na steamie masz opcje instalacji modów bezproblemową. Nie wiem jak to wygląda bez steam'a. Synergy ma forum dość aktywne, może tam ktoś Ci pomoże.

Kupiłeś pudełkową, mimo to powinna być to wersja steam, tam wystarczy tylko zasubskrybować moda i tyle.

Dodaj z pulpitu do biblioteki steam, i zasubskrybuj mod.

Polecam właśnie ten mod ze względu że dodaje nie 100 a 1000% więcej contentu mimo tego że i tak jest go dużo.

jak kupił w biedrze to tam jest kod na ich lanucher znaczy muve chodzi że kod jest na cenege ich tak jak by steama jak tam wpiszesz to wygeneruje nowy na steama.

jak kupił w biedrze to tam jest kod na ich lanucher znaczy muve chodzi że kod jest na cenege ich tak jak by steama jak tam wpiszesz to wygeneruje nowy na steama.

To teraz napisz tak, żeby ktoś to zrozumiał.

Czy jest to wersja steamowa?

chodzi o to że wersja z biedronki jest wydana przez cenege i teraz by dostać kod na steama musi wejść na stronę cenegi i wpisać kod który ma w pudełku, potem dostaje maila od cenegi z właściwym kodem na steama, tam wpisuje kod ma grę na steam. W chodzi bibliotekę wybiera grę potem steam workshop, mody synegrgies subskrybuj i gotowe.

Grę faktycznie kupiłem w biedronce, zrobiłem jak napisał radekplug, i wszystko śmiga, dziękuję bardzo radek. Temat do zamknięcia.

Witam

Właśnie kupiłęm sb pudełkową wersję Torchlight II, i nie chcę przechodzić go bez ów moda, problem polega na tym, że mój Torchlight II mi na to nie pozwala, jak waidomo, instalacja moda polega na wrzuceniu pliku z modem do: moje dokumeny->my games->runic games->Torchlight II->mods, i tu pojawia się problem, ponieważ ja nie posiadam takiego folderu, jedyne foldery jakie tam się znajdują to: guts, logs, save oraz pliki takie jak: local settings (plik tekstowy), ogre (plik tekstow) oraz resourceconfig.dat... Jeśli ktoś potrafi mi pomóc będę wdzięczny do końca życia.