TorchLight via WWW

Masz już dość nudnych gier MMO via WWW?

nudzą cię już Plemiona bądź Shakes and Fidget?

To tutaj dobrze trafiłeś, ponieważ zrobiłem nową grę bazującą na...

!torchlcfc.jpg!

Gra ta jest zrobiona na Kreatorze MakeMMO.com, ale posiada

-40 róznych Potworów

-50 zróżnicowanych przedmiotów, od Lasek po Bronie Palne aż do Mieczy

-Możesz Craftować Przedmioty i wzmacniać się Miksturkami !

-Możesz założyć Grupę i razem ruszać na opłacające się Ekspedycje !

Oferujemy także :

-częste Update

-Konkursy na zarobienie Kredytów

-System PvP

Tyle i jeszcze więcej spotka cię w Torchlight.

Zaufaj już zarejestrowanym graczom i dołącz do ciekawej gry jaką jest mój Projekt.

Dnia 2 Sierpnia 2011, została otworzona gdyż wcześniej trwały nad nią prace.

bannerktk.jpg

Kontakt z Autorem : GG : 6946377

Pozdrawiam Syllian.

Klon Diablo :D

Ale gra ciekawa :D Polecam

Nie macie własnego pomysłu tylko musicie zżynać wszystko od innych gier ? To się po prostu nazywa PLAGIAT !

Aleś ty wczesny :D

Odpowiedz mi drogi Malazahnie co rozumiesz pod plagiatem ?

Przełożenie gry, świetnego Hack and Slash na WWW ? Jak to pod tym rozumiesz to szkoda...

Nie spróbowałes nawet gry, a oceniasz :)

Tak jak oceniali Micheala Jacksona nawet go nie znając.

Nie no koleś rozje*ałeś system...

To co, może Sims MMO?, Hard Truck MMO?, czy Battlefield 2 MMO?...

Kontakt z Autorem?, czego ty jesteś niby autorem?, skopiowania zawartości gry na jakąś niedorobioną stronę z brzydkim desingiem?...

,,-System PvP,, -Oooo, i jaki emocjonujący!!

,,-40 róznych Potworów,, -No to wtopiłeś...

,,Dnia 2 Sierpnia 2011, została otworzona gdyż wcześniej trwały nad nią prace.,, -No, tak gdzieś z trzy godzinki, bo po północy mama będzie krzyczeć.

Zapomniałeś napisać: ,,Możesz też kupić kredyty, i zapłacić za mój debilizm, i strate czasu!,,

Kto ci kupił internet...?, przekaż mu, że jest idiotą.

warn_ico.png
Zbyt agresywny wydzwiek posta, sugerujacy, ze autor jest debilem. - Dzz'

Wydawalo mi sie, ze taki kreator MMO, jakim jest MakeMMO, sprawi, ze dostaniemy wiele ciekawych produkcji, ktore moze i beda ograniczone systemowo, ale beda przy tym oryginalne i stawiajace na klimat. Jednak mylilem sie, bo jak widac, ludzie nie maja wyobrazni i wszystko, na co ich stac, to kopiowanie pomyslow. Szkoda, bo to cholernie smieszne, kiedy widzi sie te wszystkie produkcje typu Diablo MMO czy Minecraft MMO. Moze troche sie wysilicie, stworzycie wlasne uniwersum, napiszecie ciekawa fabule, itp.? Bo gry, jakie tworzycie, to nic innego, jak parodia ich prawdziwych odpowiednikow.

plagiatem drogi kolego jest skopiowanie częsci lub całosci czyjejs pracy. ty to ewidentnie zrobiles.

A łamaniem praw autorskich jest wykozystanie czegos co jest chronione prawami autorskimi bez zgody własciciela tych praw autorskich.

A TY MASZ ZGODE NA UŻYWANIE NAZWY TORCHLIGHT?? CZY MOZE POWINNI CIE POZWAĆ NA ODSZKODOWANIE?

zobaczylem nazwe tematu to pomyslalem odrazu 'makemmo' . Pomyslalem sprawdze i sie przekonam ...

Po co ludzie publikują takie bajery jak MakeMMO.com Masa dzieci będzie tworzyć głupoty na ograniczonym silniku w celu zarobienia kilku złotych, kradnąc pomysły i nazwy niekiedy naprawdę dobrych produkcji.....Dać dzieciom wszystko gotowe na tacy-.-

BTW jak tworzyć via www mmo to nie na darmowych silnikach ograniczających pseudo-twórców do kilku zwykłych prostych opcji<>

Radze jak najszybciej usunac gre lub zmienic jej nazwe

Torchlight jest to nazwa zastrzezona i nie moze byc uzywana w jakikolwiek sposob w internecie procz fansiteow lub jakis Fanartow

Jesli nie Zmienisz nazwy prawdopodobnie w koncu zostaniesz wezwany do sadu o naruszenie praw autorskich i Zaplacisz niemałą sumke odszkodowania

nie,nie znudziło mi się shaKES&FIDGET Xd

Masz już dość nudnych gier MMO via WWW?nudzą cię już Plemiona bądź Shakes and Fidget?

Mamy juz dość gier z makemmo

Wydawalo mi sie' date=' ze taki kreator MMO, jakim jest MakeMMO, sprawi, ze dostaniemy wiele ciekawych produkcji, ktore moze i beda ograniczone systemowo, ale beda przy tym oryginalne i stawiajace na klimat. Jednak mylilem sie, bo jak widac, ludzie nie maja wyobrazni i wszystko, na co ich stac, to kopiowanie pomyslow. Szkoda, bo to cholernie smieszne, kiedy widzi sie te wszystkie produkcje typu Diablo MMO czy Minecraft MMO. Moze troche sie wysilicie, stworzycie wlasne uniwersum, napiszecie ciekawa fabule, itp.? Bo gry, jakie tworzycie, to nic innego, jak parodia ich prawdziwych odpowiednikow. [/quote']Co z tego skoro gdy ktoś wymyśli swoje uniwersum. Co z tego że ktoś będzie siedział, wymyślał i produkował się nad fabułą i wszystkim innym. Co z tego że ktoś będzie dbał o klimat i wszystko inne dla dobra graczy. Co z tego że ktoś wyda te kilkadziesiąt zł na coś, co zwie się MakeMMO, skoro i tak wszyscy wiedzą że gracze pójdą na takie Diablo, bo "jest suafniejsze i fjencej luci na nim gra".Sam od kilku dobrych lat tworzę uniwersum, próbowałem zamieścić to na MakeMMO, jednak "nie da się".Może kiedyś dam szansę temu kreatorowi, gdy się rozrośnie.

Taniej, już kupić gotowy silnik...

Taniej jest wziąć d...e w troki i nauczyć się skryptowania php/xhtml (Ew. Ajaxa) i napisać własny silnik. Nie dość że będzie unikalny to będziesz miał możliwości zrobić z nim praktycznie wszystko ;)

Ja tam polecam ściągnąć Torchlighta, waży 1Gb tylko a wciąga.

Gra oczywiscie twórców Diablo czyli Blizzard

Masz już dość nudnych gier MMO via WWW?

nudzą cię już Plemiona bądź Shakes and Fidget?

To tutaj dobrze trafiłeś, ponieważ zrobiłem nową grę bazującą na...

!torchlcfc.jpg!

Gra ta jest zrobiona na Kreatorze MakeMMO.com, ale posiada

-40 róznych Potworów

-50 zróżnicowanych przedmiotów, od Lasek po Bronie Palne aż do Mieczy

-Możesz Craftować Przedmioty i wzmacniać się Miksturkami !

-Możesz założyć Grupę i razem ruszać na opłacające się Ekspedycje !

Oferujemy także :

-częste Update

-Konkursy na zarobienie Kredytów

-System PvP

Tyle i jeszcze więcej spotka cię w Torchlight.

Zaufaj już zarejestrowanym graczom i dołącz do ciekawej gry jaką jest mój Projekt.

Dnia 2 Sierpnia 2011, została otworzona gdyż wcześniej trwały nad nią prace.

bannerktk.jpg

Kontakt z Autorem : GG : 6946377

Pozdrawiam Syllian.