Torick,Grabarz

Witam,

Co myślicie o wczoraj zapowiedzianej postaci? Wydaje mi się że będzie to Nekromanta posługujący się petami.Może będzie trochę jak Oriana i jej kula tylko nie będzie nimi trzeba sterować.Zapewne będzie to kolejny mag ale kto wie.

A jakie są wasze wyobrażenia.

W końcu jakiś przywoływacz. Może dzięki niemu zdecyduję się wrócić do gry :)

Myślę ,że to będzie jakiś łotrzyk lub assasyn lecz ostatecznie po dziwnej nazwie jakiś nekromanta,z pewnością go zakupie .

Właśnie się dowiedziałem że nie tylko Torick będzie nowym champem dostaniemy jeszcze człowieka skorpiona i kobietę z ognistą tarczą.Chyba sezon 2 już blisko

Właśnie się dowiedziałem że nie tylko Torick będzie nowym champem dostaniemy jeszcze człowieka skorpiona i kobietę z ognistą tarczą.Chyba sezon 2 już blisko

Chyba ?? Widać nie czytasz newsów ...

I kto to kurna jest Torick ?!

Up-I kto tu nie czyta newsów ? ;/

gość czepia się o literówkę (Torick =/= Yorick) A champa na pewno wypróbuję :)

Połączenie fiddlesticks'a i orianny??? hmm nie wiem :)) ale chętnie zagram!

Ja czekam cały czas, żeby zrobili typowego summonera. Może być fajny, ale mogliby stworzyć jakiegoś typowego tanka.

własnie tak btw to Yorick a nie Torick . literówka literówka ale zmienia nazwe postaci . . . a postac tez sprawdze . ciekawe ile bedzie kosztowac

co do ceny to albo 4.8k albo 6.3k bo innego wariantu sobie nie wyobrażam. A te summony będą na czas albo przywoływane tak jak "Enigmy" z doty (poświęć 1ze swoich dostaniesz 4swoje wzamian)

Witam,

Co myślicie o wczoraj zapowiedzianej postaci? Wydaje mi się że będzie to Nekromanta posługujący się petami.Może będzie trochę jak Oriana i jej kula tylko nie będzie nimi trzeba sterować.Zapewne będzie to kolejny mag ale kto wie.

A jakie są wasze wyobrażenia.