Total War Arena - Kilka pytań

Cześć. Otóż niedawno sobie zacząłem grać w Totalną wojnę na arenie (xD) i mam kilka pytań

1. Wiecie co zrobić z tym, że mam lagi mimo, że według wymagań powinno mi normalnie pyknąć. Gram teraz na low i mam 40 FPS

http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=8110&game=Total+War+Arena&p_make=Intel&p_deriv=Core+2+Quad+Q9550+2.83GHz&gc_make=Nvidia&gc_deriv=GeForce+GTX+460&ram=4&checkSubmit=#systemrequirements

2. Jaki według was jest najlepszy dowódca i dlaczego? Bardziej składać działa czy łuczników? Jak myślicie?

3. Co sądzicie o tej grze?

4. Jakieś taktyki? :P

1. Gra ma słabą optymalizację, czekaj na patche. Możesz próbować jakiegoś game boostera użyć ale nie licz na skoki. 40 fpsów to i tak dobrze.

2. Zależy kim lubisz grać

3. Brak balansu drużyn oraz jednostek..

4. Nie na "pałe", myśl i graj zespołowo , flankuj wroga. Najlepiej graj z kolegą/mi.

@Sakret

3. "Brak balansu drużyn oraz jednostek.." alpha, alpha alpha... nie trzeba nic dodawać.

3. Co sądzicie o tej grze?​ Z ciekawości jak się gra konnicą grałem nią do 5/6 tieru a włóczniami do 5. Po 40-50h gra jest nudna i monotonna jak cholera. Rozgrywka wygląda tak graj XXX bitew żeby mieć tylko trochę inaczej wyglądające i troche silniejsze jednostki.

4. Nie grać na pałe jak wyżej napisano. Taktyk jest kilka, zależy od mapy i jednostek. po kilkunastu godzinach sam się ich nauczysz a potem każda bitwa będzie podobna, czyli nudna...

Ja gram od jakiegoś czasu i gra mi się bardzo przyjemnie i w cale się nie nudzi.Jeśli chodzi o lagi to nie wiem jak mam ustawienia na ultra i wszystko działa bez lagów,a co do jednostek to graj jak ci się podoba ja sam różnie raz biorę dystansowe,raz ciężkie machiny itd.

Cześć. Otóż niedawno sobie zacząłem grać w Totalną wojnę na arenie (xD) i mam kilka pytań

1. Wiecie co zrobić z tym, że mam lagi mimo, że według wymagań powinno mi normalnie pyknąć. Gram teraz na low i mam 40 FPS

http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=8110&game=Total+War+Arena&p_make=Intel&p_deriv=Core+2+Quad+Q9550+2.83GHz&gc_make=Nvidia&gc_deriv=GeForce+GTX+460&ram=4&checkSubmit=#systemrequirements

2. Jaki według was jest najlepszy dowódca i dlaczego? Bardziej składać działa czy łuczników? Jak myślicie?

3. Co sądzicie o tej grze?

4. Jakieś taktyki? :P