Total War Arena na Steam za darmo (Closed Alpha)

Siemaneczko, jeśli chcecie to łapcie tutaj stronkę gdzie możecie dostać tą grę za free na Steama. Na maila trzeba poczekać do godziny, więc spokojnie.

Miłego grania.

u sure?

to przeciez oficjalna strona i oficjalne zapisy, moze po prostu miales farta, ze otrzymales zaproszenie 1h po podaniu emaila

Jestem w posiadaniu 3 kluczyków do alphy które otrzymałem dla znajomych jakiś czas temu, jeżeli ktoś jest chętny niech da znać na priv.

Ja oraz mój kumpel dostaliśmy grę bez problemu, tak więc zapewne wszyscy dostają tą grę.

Tutaj wiadomość e-mail.
79336989035631180118.png

Wydaje mi się, że fart, bo dzisiaj dostałem 3 kody do alpha testów. Chyba że wysyłali je, bo minął mi jakiś określony czas na koncie, bo jeśli wysyłali wszystkim, bo chcą mieć więcej graczy, to trochę dziwne, że w godzinę od zarejestrowania można dostać klucz. No ale jak tak, to fajnie dla wszystkich, którzy jeszcze nie grali a chcą.

Warta ta gra uwagi w ogóle?

Up niet moim zdaniem nie dal fanow total war ale to tylko moje zdanie

Wydaje mi się, że fart, bo dzisiaj dostałem 3 kody do alpha testów. Chyba że wysyłali je, bo minął mi jakiś określony czas na koncie, bo jeśli wysyłali wszystkim, bo chcą mieć więcej graczy, to trochę dziwne, że w godzinę od zarejestrowania można dostać klucz. No ale jak tak, to fajnie dla wszystkich, którzy jeszcze nie grali a chcą.

A nie wiem jak to jest. Kolega mi napisał, że można zgarnać grę to wziąłem, jutro zainstaluje i sobie pogram a chciałem się tylko podzielić z innymi.

u sure? to przeciez oficjalna strona i oficjalne zapisy, moze po prostu miales farta, ze otrzymales zaproszenie 1h po podaniu emaila

o jakim farcie ty piszesz?? Ja dostałem maila od razu po zapisaniu się.

Kto chciał zagrać to zagrał, bo jakieś 2 miechy temu kto był zarejjstrowany to dostał klucz plus 2 dla znajomych.

Gra się bardzo przyjemnie ^ ^

Proszę trzy kluczę xD dostałem je dzisiaj na skrzyknę jeśli ktoś chętny nich skorzysta; )

1) FTRBA-0CX6H-KDF2R
2) P602J-7EHW5-HLRX4
3) 249R4-9XF2E-J4ZIR

Taka sytuacja: dostałem kod na maila, chcę go aktywować, a tam info, że kod został już aktywowany na innym koncie :D

Taka sytuacja: dostałem kod na maila, chcę go aktywować, a tam info, że kod został już aktywowany na innym koncie

Cóż szkodzi wysłać na inny e-mail? :D Jak nie masz drugiego to mogę Ci podać swój na PW, wtedy wyślesz i Ci przekażę.

Też dostałem 3 kluczę dziś, chętnie oddaje:
1) BXI65-Q4R0C-HIZW0
2) ECZW5-HBJWW-P0DLF
3) 24FT8-BI9W4-GW2DB

1) A4X9G-B9V6X-9Y3GG
2) 69H4W-ADR0B-FPGE9
3) EBYBK-X9D8M-IBEV7

1) A4X9G-B9V6X-9Y3GG2) 69H4W-ADR0B-FPGE93) EBYBK-X9D8M-IBEV7

Wziałem 3 kluczyk dzięki wielkie !

Mam takie głupie pytanie, jak mogę się tam zarejestrować wszystko ładnie pięknie klucz mam ale konta brak.

Mam 3 keye pisać na pw jeśli ktoś chce.

Mam takie głupie pytanie, jak mogę się tam zarejestrować wszystko ładnie pięknie klucz mam ale konta brak.

Bo to aktywujesz na steamie.

Bo to aktywujesz na steamie.

Tak wiem, lecz po włączeniu gry ukazuje się launcher gdzie trzeba się zalogować.