Totalna rozwałka!

Szukam wyścigów w których jest totalna masakra somochodów. Grałem w takie gry jak:

-FlatOut 1,

-FlatOut 2 Ultimate Carnage,

-Crashday,

-Crashtime 1 i 2,

-Burnaut Paradise,

-Split/Second Velocity,

-Carmageddon I i II.

Wszystkie gry oczywiście na kompa szukam, nie interesują mnie gry gdzie są zwykłe wyścigi i zero gięcia blachy i/albo rozlewu krwi jak to było w Carmageddonie (mniam! :D)

Bournout Paradise ;p

Zapomniałem dodać, też grałem.

Clutch.Bardzo podobna do Carmageddon, ale oczywiście z lepszą grafiką i możliwością modyfikowania samochodu, np za X wyścig dostajesz ostrza wysuwane po bokach samochodu do eksterminacji zombie łażących po całym mieście.

Niesłyszałem o tej grze, muszę sprawdzić, proszę też o kolejne propozycje :)

Możesz sprawdzić Pure - ścigałka na quadach. Pomimo że nie masz tutaj jakiejś totalnej rozwałki itd to rozgrywka jest bardzo dynamiczna a gra w sklepie w tej chwili kosztuje bodajże 20zł. Tak to mi do głowy nic innego czego nie wymieniłeś nie przychodzi do głowy ;)

Colin McRae: DiRT 1-2 tu poziom zniszczenia pojazdów stoi na przyzwoitym poziomie .... Crash Time 2,Race Driver: GRID - tu jest Fajnie :)jest jeszcze Toca.

Wymienione przez ciebie gry, to typowe rozwałki tego gatunku i ciężko wykopać podobne.

Szukam wyścigów w których jest totalna masakra somochodów. Grałem w takie gry jak:

-FlatOut 1,

-FlatOut 2 Ultimate Carnage,

-Crashday,

-Crashtime 1 i 2,

-Burnaut Paradise,

-Split/Second Velocity,

-Carmageddon I i II.

Wszystkie gry oczywiście na kompa szukam, nie interesują mnie gry gdzie są zwykłe wyścigi i zero gięcia blachy i/albo rozlewu krwi jak to było w Carmageddonie (mniam! :D)