Gdzie jest Putin ?
Odpowiedź zostawiam wam, no ja nie wiem gdzie on jest.
Gdzie jest Putin ?
Stoi w kolejce na IEM'a
nie żyje.
Próbuje znaleźć hajs z polskich podatków.
Hakuje mi płytę główną.
Putin to sztuczny twór KGB, w najbardziej odpowiedniej chwili zdjął maskę i zniknął z naszego swiata. Resztę życia spędzi opalając się pod palmami popijając whisky z lodem, podobnie jak mengele.
To jest bardzo ciekawe bo nie widziano go od 9 dni
Trzymajmy kciuki żeby wiecie co... zdechł.
Mam nadzieje że "nasi" też znikną w taki magiczny sposób.
Zastanawia mnie jedna rzecz kto wejdzie w przyszłości za Putina - Miedwiediew ? Czy może ktoś inny ? A co za tym idzie czy ten ktoś również będzie miał gdzieś cały świat i będzie dalej izolował Rosję od spraw międzynarodowych.
Miedwiediew nie ma szans, dlatego że jego polityka zbyt mocno różni się od polityki towarzysza putina. Rosja zadba o kolejnego kompetentnego władce swoich ziem.
Rosjanie potrzebują kogoś kto będzie sprawiał wrażenie że trzyma ich wszystkich za przeproszeniem "za mordy" oni potrzebują mocnych charakterów.
Putin to Rosja, Rosja to Putin tak było od kilkunastu lat. Coś musiało się wydarzyć w sercu Russia.
Szykuje się jakieś wystąpienie, więc wkrótce powinniśmy się czegoś dowiedzieć.
Gdzie jest Putin ?Odpowiedź zostawiam wam, no ja nie wiem gdzie on jest.
Za sałatą. Isn't it obvious?
Udziela się na mmorpg.org.pl pod nickiem Baal.
Nie wierzycie?

Putin zapuszcza włosy nowym preparatem, za parę dni na wystąpieniu zadziwi wszystkich
Może jakieś CIA próbuje go sprzątnąć i jego służby wywiadowcze dostały cynk i go teraz schowali w bezpieczne miejsce. Jego rodzina jest ukryta przed światem, to on pewno z nimi teraz siedzi.
Jak zdechnie, to i tak nic się tam nie zmieni. Mafia wybierze innego putina. Żeby coś się zmieniło, to ludzie musieliby wyjść na ulice i chcieć zmian, a przecież nie wolno im No i komu by się chciało skoro wódeczka jest taka tania...
Tylko porządna bomba atomowa jest w stanie naprawić tamten żałosny kraj grożący na lewo i prawo całemu światu.
Albo jakbyśmy się całkowicie odcięli od ich gazu, to by pozdychali z głodu, bo gospodarka tego kraju opiera się głównie na tym. Tak więc proponuję przerobić kuchenkę gazową na elektryczną i oglądać w Internetach filmiki z umierającymi na kaca rosjanami
Gdzie jest Putin ?