Dobry. Wraz z dziewczyną poszukujemy parę osób do pykania w LoL'a(normale/rankedy) o różnych godzinach ponieważ granie z randomami to zero przyjemności a dużo złości
Dziewczyna ma 30 lvl unranked. Ja w sumie trzymię się w goldzie od s2.
Nie mamy jakiś wielkich wymagań poza mikrofonem discord/ts3, 30lvlem i sensownym wiekiem(my razem mamy 41 lat XD) 16+ najlepiej.
Najlepiej jak te osoby mogły by chodzić na każdą linię.
Pozdrawiam!
Towarzysze do LoL'a
Można coś pograć, co do komunikatora to discord jest mi o wiele bliższy. W lidze znajdziecie mnie pod nickiem Wid.
Akceptuj ;D
Również zapraszam Śmiało pisać
Nick:Festomm
Wysłane. Nas już jest 4. Ogólnie to na 5 nie chcę zakończyć. Mamy na Discordzie kanał i zawsze można popatrzeć kto jest i pograć ;D
witam, również chętnie pogram jestem w strasznie słabej dywizji staram się teraz wyjść do srebra ale z bronzu to piekło ;d
mój wiek 23 lata, ogarniam LoL'a posiadam TS'a nick DziubAs
Dalej gramy i szukamy. Jest nas aktualnie 7 Dawać dawać!
Też z chęcią pogram z wami.. Coś innego, niż ciągłe granie rankedów solo.
Mój nick: Mr Kiss
Mogę pograć. EUNE?
nick: Bard Ross
Chętnie pogram z wami.
Nick: Kamiraiko
Nie wiem czy jest jeszcze miejsce. 23 lata gram od bety, każda linia. Dr Yaku
Też chętnie zagram nick Ceries
też chętnie pogram nick SKY988
Chętnie pogram
nick: Ondine312
Sorki za brak odpowiedzi. Miałem dużo pracy w tym tygodniu. Dalej aktualne już na priv wysyłam link do kanału na discordzie tam gdzie wszyscy są;)
Dobry. Wraz z dziewczyną poszukujemy parę osób do pykania w LoL'a(normale/rankedy) o różnych godzinach ponieważ granie z randomami to zero przyjemności a dużo złości
Dziewczyna ma 30 lvl unranked. Ja w sumie trzymię się w goldzie od s2.
Nie mamy jakiś wielkich wymagań poza mikrofonem discord/ts3, 30lvlem i sensownym wiekiem(my razem mamy 41 lat XD) 16+ najlepiej.
Najlepiej jak te osoby mogły by chodzić na każdą linię.
Pozdrawiam!