Większość gier w sieci jest dla jednego gracza, a ja chce pograc ze znajomym razem, nie przeciwko.
Jedyne TD w sojuszu, co pamietam, byly w WC3, ale mi sie nie chce tego za bardzo instalowac.
Zna ktos moze jakies TD dla dwojki razem?
Większość gier w sieci jest dla jednego gracza, a ja chce pograc ze znajomym razem, nie przeciwko.
Jedyne TD w sojuszu, co pamietam, byly w WC3, ale mi sie nie chce tego za bardzo instalowac.
Też sporawo meczy rozegrałem na modzie TD warcrafta ale szczerze Ci powiem, że poza tym miejscem nie spotkałem się jeszcze z tego typu grą na multi.
to samo, na WC3 są najlepsze mody w jakie w zyciu grałem
K, to widze, ze jednak musimy wgrac WC3, a jaki mod na 2 osoby razem polecacie?
jeżeli chodzi o TD w W3, to są to najlepsze w jakiekolwiek grałem. Od siebie polecę Strongholda by Kyad (najstarsza wersja, nie te 1A,1B(najgorsza) czy 1C) i Mafa Pyramid (dość wciągające ale jak red albo blue jest noobkiem to nie ma zabawy wgl), podałbym więcej, tylko komp, na którym miałem W3 mi padł i dawno nie grałem i nie pamiętam
Również doradzę wam W3, poprzez Garene, Ohh ile czasu spędziło się na TD