Track Mania Nations Forever

Dziwie się gdy jeszcze nikt nie napisał o tym "solidnym" tytule nawet słowa na tym forum. A szkoda gdyż naprawdę warto. Gra oferuje Nam 2 tryby rozrywki : Single PLayer i Multiplayer (nie wiem jak nazwać Ścigankę po sieci) oczywiście ten drugi tryb dostarcza nam przednią dawkę zabawy. Co lepsze gdy znudzą nam się trasy stworzone przez producenta, (i to jest świetne) możemy robić własne w specjalnie zrobionym do tego edytorze(w grze) Grając po sieci dajmy tutaj np. Polski server za zdobywane miejsca podczas danej trasy otrzymujemy PKT które pozwalają wzbijać nam się ku rankingu : ) Na koniec napiszę, że w TMNF nie ma czegoś takiego jak "Płacisz jesteś lepszy" otóż liczy się tylko i wyłącznie SKILL . Zapraszam wszystkich do gry.

Macie tutaj filmik : http://www.youtube.com/watch?v=GVcWrBr-Ea0

A tutaj DOWNLOAD : http://files.filefront.com/TrackMania+Nati...;/fileinfo.html

Konto tworzy się w grze

Osobiście gram na polskim serwerze "LoL Arena" powiem skromnie, że jestem pr0 ^^ :rolleyes:

Już ściągam może będzie fajna :P

Polecam! Gra naprawdę wciąga. Połowę lipca tylko w to smuciłem kiedy można było pobrać na steam. Gdyby nie to ,że dalsze wakacje spędziłem u kuzyna dziś bym w to zapewne grał. Tylko szkoda ,że tak bardzo spadłem z rankingu bo obecnie nie chce mi się grać od początku.

ALe co jak to? Widzialem jak jeden samochod jedzie przez 2.... troche do zal :)

Poza tym te beczki i inne manewry... oczoplasu mozna dostac :D

Wole grac w mojego PURE na necie :D tam moge robic ewolucje :P

o losie jak nie grałeś to czemu się udzielasz? Ja też tak sądziłem póki nie zagrałem.

lookne i ocenie

Super Gierka

Grafika jest spoko,GRYWALNOŚĆ POWALA,znakomita gra żeby odreagować od codziennego życia

o losie jak nie grałeś to czemu się udzielasz? Ja też tak sądziłem póki nie zagrałem.

Stary jak widze jak 1 samochod jedzie przez 2. Stwierdzam WTF?

ja podzielam zdanie Spawn'a bo sądzę że jak jeden samochód przejeżdża przez drugi, jak duch no to troche nie na miejscu.. nawet nie można komuś się w d*pę wyebać ;d

ja podzielam zdanie Spawn'a bo sądzę że jak jeden samochód przejeżdża przez drugi, jak duch no to troche nie na miejscu.. nawet nie można komuś się w d*pę wyebać ;d

Lol bo nie rozumiecie idei. To nie tak że wszyscy startują na raz i ktoś dojeżdża do mety i gramy od nowa, tylko to jest tak, że jest np. 5 minut na wykręcenie jak najlepszego Time, i ten z najlepszym wygrywa i następna mapka...

Ja mniej jeżdżę, więcej mapki robie :) Ostatnio machnąłem jedną bardzo fajną, może kiedyś zamieszczę całą paczkę takich.

Stary jak widze jak 1 samochod jedzie przez 2. Stwierdzam WTF?

I znów swoje. Zagraj ,a zobaczysz. Gdyby było tak jak mówisz to by granie nie miało sensu (ciasne trasy, wysoki, pętle) i tak z 30 aut naraz. Wyobraź sobie jak trudno było by się poruszać?!

a myślisz jak jest w Nascar ?? 100 samochodów na trasie na której 2 ciężarówki się zmieszczą i nie będzie się między nimi dało przejść... do tego kilka pętl na drodze... to jakim cudem oni tam się wymijają ??

Veker zagraj a się przekonasz o co chodzi.

Według mnie ta gra Track Mania Nations Forever to zajefajna gra. Kto lubi F1 będzie niebo wzięty. Mi się kiedyś ta gra obiła o uszy ale nie wiedziałem jak się nazywa. Nareszcie mogę sobie zagrać :D

Lol bo nie rozumiecie idei. To nie tak że wszyscy startują na raz i ktoś dojeżdża do mety i gramy od nowa, tylko to jest tak, że jest np. 5 minut na wykręcenie jak najlepszego Time, i ten z najlepszym wygrywa i następna mapka...Ja mniej jeżdżę, więcej mapki robie Ostatnio machnąłem jedną bardzo fajną, może kiedyś zamieszczę całą paczkę takich.

Wbija czasem na Polski serwer "Lol Arena" to możemy umieścić twoje trasy.

Najlepsza zabawa jest na trasach typu: LoL i Short. Do wyrabiania skilla polecam serwery z trasami TECH

I znów swoje. Zagraj ,a zobaczysz. Gdyby było tak jak mówisz to by granie nie miało sensu (ciasne trasy, wysoki, pętle) i tak z 30 aut naraz. Wyobraź sobie jak trudno było by się poruszać?!

Yeaaa whatever... jak nie ma rozpierduchy mowie NARA..... wspominalem ze lubie realne gry? Dla tego dla mnie da best FPSem jest Operation Flashpoint/Armed Assault... gdzie inni kochaja sie w CoDach i innych aracowkach :)

Poza tym jak juz mowilem PURE ROX :)

łoś tak się składa że grałem kilka h, i dla mnie jest bezsens z tym przenikaniem...

Bo to bardziej zręcznościówka niż ścigałka! Taka czasówka. Wciąga niemiłosiernie, poprawia zreczność itp. A przy okazji daje kuuuuupe frajdy. Sam kupiłem aż płatną Trackmanie uited forever. Osobiście nie polecam bo niby daje dużo bajerów, ale i tak się gra na serverach z nations bo ciekawsze. Poza tym gra gruuuubas i jest świetna! Gorąco wszystkim polecam!

Ta gra jest zaje*****!!!! najlepsza (prawie) ścigałka w jaką grałem!!!

Gra okropnie wciąga , jest za free i tak prosta że chyba bardziej się nieda . Szkoda że o innych grach tego niemożna powiedzieć.

Up . Gz 100 postów xD