Siemka. Gram w BDO on nie dawno chce się wymienić z kumplem itemami ale się nie da mogę mu dać tylko pota wtf ? Da się jakoś wymienić czy o co chodzi w tej grze. Pierwszy raz spotykam się z MMO w którym trade nie działa.
Trade WTF
Siemka. Gram w BDO on nie dawno chce się wymienić z kumplem itemami ale się nie da mogę mu dać tylko pota wtf ? Da się jakoś wymienić czy o co chodzi w tej grze. Pierwszy raz spotykam się z MMO w którym trade nie działa.
Loot można dzielić z kumplami tylko podczas gry w party i lootowania. Ittemy trafiają do specjalnego baga, natomiast w grze nie ma systemu trade takiego, abyś mógł przekazać broń, armor koledze.
Tylko wystawić na market i modlić się iż uda mu się kupić xD
To jest zrobione własnie po to byś nie dał kumplowi kzarki tet za free tylko by musiał na nią zapracować w ten czy inny sposób. Tzw balans gry. W każdej grze HnS (do którego gatunku zalicza się również BDO) sensem gry jest eq. I w prawie każdej masz wyłączony trade :). Wybacz, taki mamy klimat. Nie przyboostujesz kumpla, musi przejść poszczególne etapy gry tak jak każdy
Natomiast jak gracie razem w party to możecie ustawić opcję by itemy szły automatycznie na sprzedaż na market, a wy się dzielicie kasą po równo. Przy czym jeszcze możecie dać że "potrzebujecie" item (pozostali muszą też wybrać czy potrzebują czy nie), wtedy jest losowanie i farciarz wygrywa item. A jak jest was dwóch? To gdy dropnie broń kolegi to po prostu on daje need, ty pass i gotowe - macie itemki jak chcieliście.