po aktywacji kluczem nie moge tradeowac czemu?
Trade?
nie masz Veterana?
skoro aktywował klucz to powinien miec weterana
Niestety większość ludzi nie ma Veterana w becie, dostali go jedynie ci którzy rejestrowali klucze na samym początku CB Aiona, sam blisko 2 tygodnie temu zakładałem konto i mam status Free(dziwne prawda?). Gameforge nabrał wody w usta w tej sprawie i nic nie wiadomo;)
wlasnie nie bo ja aktywowalem swoje konta gdy pojawil sie news ze jest 3k kluczy to jest bardzo dziwne... ale czutalm ze wystaczy wbic jeden z 3ch event capow zeby miec veterana czyli lvl 10 a jaw pare H wbilem 8;p
wlasnie nie bo ja aktywowalem swoje konta gdy pojawil sie news ze jest 3k kluczy to jest bardzo dziwne... ale czutalm ze wystaczy wbic jeden z 3ch event capow zeby miec veterana czyli lvl 10 a jaw pare H wbilem 8;p
Tak, ale ten veteran + gold za wbicie lvli będzie dopiero gdy gra ruszy.
A na chwilę obecną w becie wszyscy powinni mieć veterana.
Tak, ale ten veteran + gold za wbicie lvli będzie dopiero gdy gra ruszy.A na chwilę obecną w becie wszyscy powinni mieć veterana.
No i tak jest, a co do 7 dniowego gold packa, to 10lv wbija się w max 2h, więc chyba nie jest to jakimś problemem.
wlasnie nie jestem na becie i nie mam uprawnienie veta ani trade ani nic
Dziwna sprawa, bo tak na marginesie freemium może dawać trade i może tylko odbierać itemy/kase, nie może tylko sam dawać itemów/kasy.
no wlasnie sprawdzilem na forum DEVsi pisza ze jest problem ze scriptem i nowe konta nie sa veteran status on i musimy czekac na fix
W sumie Veteran i tak za dużo nie daje, ma takie same cd inst jak free, więc i tak porażka. Gold packi będę zdobywały eq o 5-8 razy szybciej niż reszta.
CBT było podzielone na 3 etapy przez pierwszy tydzień wszyscy testowali konto starter, przez drugi veteran a przez 3 gold pack, ludzie co założyli konto przed testowaniem veterana w drugim tyg dostali veteran, a Ci którzy założyli konto w czasie testowania konta veteran mają teraz problemy aby go testować..
W sumie Veteran i tak za dużo nie daje, ma takie same cd inst jak free, więc i tak porażka. Gold packi będę zdobywały eq o 5-8 razy szybciej niż reszta.
Veteran daje przede wszystkim możliwość tradowania i gatherowania, więc kto żyw szukać kluczy i expić level, żeby było dużo matsów na rynku.
Powinni skrócić cooldowny, zwłaszcza na instancje dające AP, ale nie przesadzajmy. Potem ludzie spędzają cały czas w instancjach i nawet na siege nie można znaleźć ekipy. Poza tym equip z instancji taki rewelacyjny nie jest, można z powodzeniem sobie wycrafcić swój własny equip pve, a na to veteran ograniczeń nie ma. Co do AP - od tego jest pvp i siege, szybko też się wbija na guardach w fortach. Co do Crucible - nie wiem, quitnąłem przed.
Ponadto każdemu, kto ma dostęp do bety polecam wbicie tego 30 lvlu dla golda, zajmuje to jakieś 3 dni niezbyt hardkorowej gry, a do wygrania przede wszystkim zapoznanie/przypomnienie z mechaniką Aiona.
vet daje ci mozliwosc craftu na normalnym poziomie bo starter ma przewaone ograniczenia
po aktywacji kluczem nie moge tradeowac czemu?