Poszukuję jakiś fajnych Trancowych kawałków i DJ. Jak narazie w ucho wpadł mi Armin, Moor, Tenishia & Kirsty Hawkshaw oraz Robert Nickson. Polecicie kogoś jeszcze ?
Trance i tylko Trance
Tiesto robi dobre trance remixy.
ciezko mi wymienic chociarz sam slucham samo techno ale raczej z winapa gdzie masz wiele stacji trance na yt poszukaj defon1 lub qlimax troche ciezka muzyka ale moze ci sie spodoba no i polecam ci krola muzyki dj tiesto ogladnij sobie tiesto in concert 2003 2004
Hardstyle nie dla mnie (znam defon1 i sety z Qlimaxa).
Tiesto robi dobre trance remixy.
Ehym, chciałeś powiedzieć, że robił. Tiesto się zeszmacił i sprzedał do radia. Posłuchaj dawnego Tiesto, a nie dzisiejszy radiowy shit.
A co do tematu to: Armin van Buuren, Cosmic Gate, ATB, Dash Berlin, Above and Beyond.
Zainteresuj się A State Of Trance Armina, są to sety wydawane co tydzień, w których umieszcza wiele ciekawych kawałków. Przydatne kiedy już wszystko Ci się ponudziło, przesłuchałeś.
ASOT ? Miałęm jechać z kolegą na 450 do Wrocławia.. lecz doskwierał mi chroniczny brak kasy : / A co do Podcastów to znam je od kilku miesięcy, lecz nie wszystko mi się podoba : /
Hmmm ATB i Dash Berlin znam. Czas sprawdzić Above and Beyond. : )
@edit
A jednak Above and Beyond też znam z kawałku Stealing Time : ) Dawać dalej.
hmmm... Aly & Fila, Alex M.O.R.P.H, jak i Orjan Nilsen, Max Graham, Mike Shiver, Susana(Piosenkarka, ale ma świetne Trance'owe kawałki), Rank 1, jest ich pełno. Wystarczy, że wejdziesz na stronę DJ Mag w zakładkę TOP 100, tam jest pełno Trance'owych producentów i Deejay'ów
Poszukuję jakiś fajnych Trancowych kawałków i DJ. Jak narazie w ucho wpadł mi Armin, Moor, Tenishia & Kirsty Hawkshaw oraz Robert Nickson. Polecicie kogoś jeszcze ?