Trance

Witam,

uwielbiam muzykę trance, wprowadza mnie w fajny nastrój, niestety często ciężko znaleźć mi coś nowego, co mógłbym dodać do swojej play listy i puszczać na okrągło wraz z innymi kawałkami. Dlatego postanowiłem napisać tutaj, podzielcie się swoją listą "the best of". Z góry dziękuje za każde propozycje. Poniżej podzielę się z Wami kawałkami odkrytymi dosyć niedawno, bo niedawno odkryłem wokal tej znakomitej kobiety :) PS: Jeśli znacie jakieś świetne remixy Florence także podsyłajcie ;]

Sorry kolego ale to nie jest Trance.

Trance to Tiesto i stary Basshunter lepszego nie znam. Poszukaj sobie Welcome to Rainbow, Russia lub Adagio for Strings. Będziesz zadowolony :)

Trance to Tiesto i stary Basshunter lepszego nie znam
Tiesto ok, Basshunter? Nieee to jest, dance, eurodance.

Jeśli szukasz prawdziwego Trance to poszukaj takich artystów jak Armin Van Buuren, Ferry Corsten, Markus Schulz, Above and Beyond, Sean Tyas i moge tak wymieniać i wymieniać. Utwory które podałeś w postaci linka na YT to wg mnie Electro House. Pan Benassi to Electro house. Guetta - House lecz ostatnio zszedł na drogę komercyjnego house'u czy też pop house jak to inni nazywają. Avicci to także house.

Muzyka rzeczywiście daleko odbiega od tytułowego trancu, ale ten wokal...ahh...nie pasuje mi do innych styli, jest zbyt delikatny? Co do wykonawców w większości znam i słucham :)

Inne propozycje, bardziej "tematyczne":

http://www.youtube.com/watch?v=F6hMglXdBjE&feature=related

Trancu za bardzo nie słucham ale jako ze słucham innych gatunków muzyki elektronicznej to i natknolem się to może to podpasi :)

http://www.youtube.com/watch?v=NTD7NgobJXA&feature=plcp

Witam,

uwielbiam muzykę trance, wprowadza mnie w fajny nastrój, niestety często ciężko znaleźć mi coś nowego, co mógłbym dodać do swojej play listy i puszczać na okrągło wraz z innymi kawałkami. Dlatego postanowiłem napisać tutaj, podzielcie się swoją listą "the best of". Z góry dziękuje za każde propozycje. Poniżej podzielę się z Wami kawałkami odkrytymi dosyć niedawno, bo niedawno odkryłem wokal tej znakomitej kobiety :) PS: Jeśli znacie jakieś świetne remixy Florence także podsyłajcie ;]