Transfer z NA na EU

Jak już wiadomo wiele osób chce zmienić region z ameryki na eu, przeglądając dzisiaj forum lola, wpadłem na ciekawy temat

http://euw.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=1037170&page=3

Otóż użytkownicy żalili się jakie to pingi mają i tak dalej, aż wkońcu zawitał do tematu support.....Napisał, że są w trakcie dyskusji na ten temat, ale narazie nie wiele więcej może powiedzieć.

Może to kogoś zainteresuje, a teraz takie pytanie.Jak myślicie dodadzą tą opcję w przeciągu 6 miesięcy ? Jeżeli teraz są naprawdę wciągu dyskusji na temat tego transferu to ja osobiście myślę, że w następnym patchu powinna się i taka opcja ukazać, oby 1 była za darmo...

W tym roku powinni to wprowadzić (w końcu). Nie dość chamko zrobili, że nie można było zmienić serwera jak powstał europejski to teraz jak wychodzą nowe serwery to automatycznie można zmienić sobie region. Kto normalny poleciałby na serwer Brazil z NA?

Ludzie litości, rozmowy na ten temat trwaja od season 1 :) Sranie w banie.

Brawo. Zdobywasz achievement "Spec od czasu". Dzięki niemu masz możliwość informowania nas od kiedy co się zaczęło.

Spekulacje trwały, trwają i trwać będą bo zasługujemy by przenieść nasze konta na serwer o mniejszym pingu.

Znaczy, bo widzicie sytuacja wygląda tak, że jeżeli napisaliście do supporta osobiście ticketa o to aby was przeniesiono, to odpiszą, że tego narazie nie ma i takie inne duperele, ale skoro już ujawnili w temacie, że trwają nad tym dyskusje to raczej to zrobią, zwłaszcza patrząc na to, że z tym dużo roboty nie ma......

Jak już wiadomo wiele osób chce zmienić region z ameryki na eu, przeglądając dzisiaj forum lola, wpadłem na ciekawy temat

http://euw.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=1037170&page=3

Otóż użytkownicy żalili się jakie to pingi mają i tak dalej, aż wkońcu zawitał do tematu support.....Napisał, że są w trakcie dyskusji na ten temat, ale narazie nie wiele więcej może powiedzieć.

Może to kogoś zainteresuje, a teraz takie pytanie.Jak myślicie dodadzą tą opcję w przeciągu 6 miesięcy ? Jeżeli teraz są naprawdę wciągu dyskusji na temat tego transferu to ja osobiście myślę, że w następnym patchu powinna się i taka opcja ukazać, oby 1 była za darmo...