Translator do gier

Witam, czy ktos spotkal sie kiedys z takim czymś (chcialbym to wykorzystac w archeage)

ze zaznacza się pole, które tłumacz ma obserwowac i jak napotka tekst, to bedzie go tlumaczyc

w grze zawsze jak wchodzi sie w dialogi questowe , tło tekstu jest przyciemnione a czcionka wyrazna, taki program na pewno jest i da sie go wykorzystac,

wie ktos jak go znalesc?

Pierwsze słyszę, zresztą w Archeage nic nie musisz tłumaczyć wszystko masz zaznaczone gdzie iść itd.

tak ale znajac fabule gra sie lepiej;)

po to zrobili te kody captha, bo byly programy ktore zczytywaly tekst

wiec tutaj gdyby zaznaczyc ekran tekstu, moglby odrazu gdzies na boku pokazywac jego translate

gdyby ktos znal prosze o podanie byloby za***iscie;)
a Tych ktorzy czekaja w kolejce prosze poszukac takiego programu a odwdziecze sie sposobem jak nie czekac w kolejce, a jak juz czekac to 5-10 minut;)))

Jak sie grało na rosyjskim bez eng patcha to sie używało abby screenshot reader do tłumaczenia.

Programem zaznaczałeś text w grze (obszar gdzie jest text) i kopiowało ci ten text do schowka, potem tylko na google translate wkleić i przetłumaczyć.Z rosyjskiego działało to z angielskiego tym bardziej.

@edit

Ewentualnie możesz poszukać aplikacji na smartfon, właśnie sciągnołem bing translate na lumie 630(windows phone 8.1) i powiem że działa nawet nieźle. Tłumaczy w kilka sekund tekst na jaki nakierujesz kamerke.

ok a na androida jak to sie nazywa ?

wlasnie o takie cos mi chodzilo tylko ze odrazu z translatorem :)
jak
abby screenshot reader tylko translator w srodku ;P

niewiem jak bedzie z odpowiedznikmiam na androida, musisz sam poszukać znalazłem jakiś Word Lens Translator ale niema tam tłumaczenia na polski.

pobierz obie normalnie na andorida google tłumasz możesz tłumaczyć teks np robiąc zdjecie gry albo tłumaczyć głos albo normalnie tekst wpisany :) w google market wpisz google tłumasz :)

Witam, czy ktos spotkal sie kiedys z takim czymś (chcialbym to wykorzystac w archeage)

ze zaznacza się pole, które tłumacz ma obserwowac i jak napotka tekst, to bedzie go tlumaczyc

w grze zawsze jak wchodzi sie w dialogi questowe , tło tekstu jest przyciemnione a czcionka wyrazna, taki program na pewno jest i da sie go wykorzystac,

wie ktos jak go znalesc?