Tree of Life - pomoc

Witam chciałbym się głęboko zastanowić nad zakupem tej gry, jednak prosiłbym o pomoc w wyborze.

Mamy 3 wersję gry do zakupu:

-Settler

-Adventurer

-Settler x4 Pack

Czym one się różnią, bo na steamie nie wiem gdzie tego szukać... Czy opłaca się w ogóle kupować te lepsze? Ktoś w to grał i jest w stanie powiedzieć czym wyróżnia się szczególnie ta gra?

Po zakupie chciałbym dołączyć do gry z kimś :) Więc pisać.

Settler to czysta wersja gry, Adventurer to po prostu kilka dodatków wymienionych na tym obrazku. A Settler x4, tak jak jest napisane po prostu 4 kopie gry w wersji Settler.

Settler to czysta wersja gry, Adventurer to po prostu kilka dodatków wymienionych na tym obrazku. A Settler x4, tak jak jest napisane po prostu 4 kopie gry w wersji Settler.

czyli Twoim zdaniem opłaca się zakupić Adventurer?

To już zależy od Ciebie, czy satysfakcjonuje Cię dodatkowy styl włosów i 8 slotów w ekwipunku więcej. Niestety nie grałem w tę grę i prawdopodobnie też nigdy nie zagram, więc nie wiem czy 8 slotów naprawdę robi jakąś różnicę. Ale skoro upgrade z Settler na Adventurer kosztuje 8 euro, a kupując od razu Adventurer oszczędzasz 5 euro(chyba nie walnąłem gafy, nie jestem matematykiem niestety). To jednak lepiej kupić od razu Adventurer.

-Podstawka

-Podstawka + bajery

-4x podstawki

Polecam podstawkę

-Podstawka-Podstawka + bajery-4x podstawkiPolecam podstawkę

Postanowiłem, że kupię Adventurer, bo i tak mam 12 euro na steamie w portfelu za sprzedaż itemków w csie :<

Czy może ktoś się orientuje czy będzie wipe po jakimś tam czasie ?

Witam chciałbym się głęboko zastanowić nad zakupem tej gry, jednak prosiłbym o pomoc w wyborze.

Mamy 3 wersję gry do zakupu:

-Settler

-Adventurer

-Settler x4 Pack

Czym one się różnią, bo na steamie nie wiem gdzie tego szukać... Czy opłaca się w ogóle kupować te lepsze? Ktoś w to grał i jest w stanie powiedzieć czym wyróżnia się szczególnie ta gra?

Po zakupie chciałbym dołączyć do gry z kimś :) Więc pisać.