Witam. Razem ze znajomymi zastanawiam się nad kupnem gierki. Pomyślałem aby utworzyć coś na kształt polskiej gildii. Jeżeli znalazłyby się chętne osoby. Wiem ,że gra podobno boryka się z problemami małej liczby graczy (spodziewam się ,że powodem tego jest wipe serwerów i spora aktualizacja znacznie zmieniająca grę). Gralibyśmy przez jakiegoś ts'a czy innego Discorda.
Tree of Life
Siema. Z chęcią dołączę do Was jak już zakupicie grę. PW
Heja, chętnie pogram właśnie pobrałem gierke PW
Sorry ale post już nie aktualny. Gra mi nie działa więc jeżeli do końca tego tygodnia nie naprawią tego crasha przy nieaktualnym systemie leci refund.
ale za to ja chętnie przygarnę graczy gramy we 3 i z checia chce ro***bać Ruskich tak że zapraszam chętnych o kontakt http://steamcommunity.com/profiles/76561198028024149/ w grę dopiero zaczynamy tak że liczy się zabawa ^^
Czy chłopaki dalej w to giercają?
Czy chłopaki dalej w to giercają?
Z tego co wiem to tak , jest Polska gildia . Siedzą oni na discordzie miałem gdzieś adres, jak znajdę to Ci podeśle jeśli Cie to interesuje.
Znalazłem podsyłam Ci adres na pw , nawet dość spora ilość osób tam gra.
Witam. Razem ze znajomymi zastanawiam się nad kupnem gierki. Pomyślałem aby utworzyć coś na kształt polskiej gildii. Jeżeli znalazłyby się chętne osoby. Wiem ,że gra podobno boryka się z problemami małej liczby graczy (spodziewam się ,że powodem tego jest wipe serwerów i spora aktualizacja znacznie zmieniająca grę). Gralibyśmy przez jakiegoś ts'a czy innego Discorda.