Tak wiec zarejestrowalem sie na druga bete , dostalem kluczyk a potem stwierdzilem ze sobie poczekam na normalny stan rzeczy czy cos , wsensie bez wipe'u i chcialbym oddac kluczyk , ktos chetny?
Tree of savior - klucz do oddania?
Mój kumpel był chętny, ale niestety się spóźnił na kluczyk, chętnie przyjmę i mu zarzucę.
jak tu na priv napisac
dobra znalazlem, zaraz wysle
napisz czy odebrales
Odebrałem, odebrałem, danke schon.
potrzebowałbym 2 klucze, ale nie pogardziłbym nawet jednym, jedna osoba nie załapała sie, a druga w ogóle nie dostała mimo poprawnej rejestracji :/ gdyby nie to bylibyśmy w komplecie
Jeżeli ktoś byłby tak dobry prosze o info na pw.
Jesli ma ktos klucz to chetnie bym przyjal djud
Również jestem zainteresowany kluczem, jak ktoś by miał na oddanie.
Również. Jeżeli ktoś ma klucz na zbyciu to chętnie przytulę co by postreamować
Nie wiem jak popularny jest Twój stream Wawrzyn, ale jak nie jest źle, to mógłbyś napisać do IMC i podać link do niego link. Jest napisane, że dają tylko właścicielom fansajtów, ale przelecieć się warto
Kupie kluczyk
Kupie kluczyk
Kolejna ofiara hajpu...
ma ktoś kluczyk na odanie pv
Nie wiem jak popularny jest Twój stream Wawrzyn, ale jak nie jest źle, to mógłbyś napisać do IMC i podać link do niego link. Jest napisane, że dają tylko właścicielom fansajtów, ale przelecieć się warto
Popularny nie jest, a i pisałem do nich to dostałem aż 0 odzewu niestety. Chęci były duże żeby w końcu po Ragnaroku ograć coś co może z nim konkurować w mojej głowie, ale widać następnym razem
R08FY-C6YWV-2AWB7
UP, już użyty, ja również bym prosił o jeden kluczyk na PW albo tutaj
Z checia przygarne kluczyk jak ma ktos na zbyciu jak cos PW
z góry dziękuję odwdzięcze sie jak tylko bede mial okazje
Też błagam o kluczyk ;-;
Tak wiec zarejestrowalem sie na druga bete , dostalem kluczyk a potem stwierdzilem ze sobie poczekam na normalny stan rzeczy czy cos , wsensie bez wipe'u i chcialbym oddac kluczyk , ktos chetny?