Tree of Savior - Laptop udźwignie?

Hej :)

Krótkie pytanie i mam nadzieję, że któtka odpowiedź.

Mam wielką ochotę zagrania w Tree of Savior, a niestety z moim Internetem, będzie się dość długo ściągał.

Czy laptop - TEN TUTAJ! udźwignie ją?

Gra ma podobno skopaną optymalizację, patrząc na to co tam posiadasz, będzie kiszka XD

do ToS potrzebujesz mase ramu ponieważ mapy są wczytywane całościowo a nie po kawałku, a to zżera masę pamięci.

Także bez 8GB ramów, w miarę ok procka (ten co pokazałeś to ) i dysku przynajmniej 7200 nie podchodz.... chyba że lubisz pokaz slajdów.
Grafa w tym przypadku nie jest naistotniejsza.

Ja mam 4GB RAM DDR2 i grałem w CB TOS na średnich przy rozdzielczości 1600x900 chodziło płynnie między 32-50 fps.

Po prostu kolego poczekaj do wyjścia gry z f2p i pobierz ją, jak masz słaby internet to uzbrój się w cierpliwość a internet wymęczy te parę giga. Jak będziesz miał pobraną grę to przekonasz się sam czy pójdzie czy nie ;) pozdrawiam ;) nie tylko Ty masz słabego neta, ja pobierałem The Elder Scrolls Online ponad 30 godzin :) mieszkam na wsi nie poradze nic płakał nie bede bo za stary jestem.

Hej :)

Krótkie pytanie i mam nadzieję, że któtka odpowiedź.

Mam wielką ochotę zagrania w Tree of Savior, a niestety z moim Internetem, będzie się dość długo ściągał.

Czy laptop - TEN TUTAJ! udźwignie ją?