Hej
Krótkie pytanie i mam nadzieję, że któtka odpowiedź.
Mam wielką ochotę zagrania w Tree of Savior, a niestety z moim Internetem, będzie się dość długo ściągał.
Czy laptop - TEN TUTAJ! udźwignie ją?
Hej
Mam wielką ochotę zagrania w Tree of Savior, a niestety z moim Internetem, będzie się dość długo ściągał.
Gra ma podobno skopaną optymalizację, patrząc na to co tam posiadasz, będzie kiszka XD
do ToS potrzebujesz mase ramu ponieważ mapy są wczytywane całościowo a nie po kawałku, a to zżera masę pamięci.
Także bez 8GB ramów, w miarę ok procka (ten co pokazałeś to ) i dysku przynajmniej 7200 nie podchodz.... chyba że lubisz pokaz slajdów.
Grafa w tym przypadku nie jest naistotniejsza.
Ja mam 4GB RAM DDR2 i grałem w CB TOS na średnich przy rozdzielczości 1600x900 chodziło płynnie między 32-50 fps.
Po prostu kolego poczekaj do wyjścia gry z f2p i pobierz ją, jak masz słaby internet to uzbrój się w cierpliwość a internet wymęczy te parę giga. Jak będziesz miał pobraną grę to przekonasz się sam czy pójdzie czy nie pozdrawiam nie tylko Ty masz słabego neta, ja pobierałem The Elder Scrolls Online ponad 30 godzin mieszkam na wsi nie poradze nic płakał nie bede bo za stary jestem.
Hej