Gracie jeszcze? Jaki server? Chetnie wrócił bym pograć. :} Gildia jest ?
Serwer europejski jest tylko jeden, adrian jaki masz lvl? I w jakich godzinach grasz? Jeśli jest gildia to napiszcie do mnie tutaj na pw
Gracie jeszcze? Jaki server? Chetnie wrócił bym pograć. :} Gildia jest ?
Serwer europejski jest tylko jeden, adrian jaki masz lvl? I w jakich godzinach grasz? Jeśli jest gildia to napiszcie do mnie tutaj na pw
Dzięki temu eventowi wbiłem już 225lvl. Miałem wcześniej konto i dostałem książki na exp. W dungach było 9x expa, więc szło bardzo szybko wraz z tokenem. Może ktoś też się załapał na taki exp.
Też szukam gildii, więc niech ktoś da znać, czy jakaś jest;)
Nick Lyenn/Shey
Mam chyba 150-170 arcerha pod pvp robionego.
225 monka
Nie powiem ,że troche grałem w to ale wybitnie dobry i kozk nie jestem.
Moge sprobwac zalożyć postać tóra moze stworzyć gildie
Ou, to ja dopiero co zaczęłam grać. Gram magiem i mógłby ktoś wytłumaczyć na czym polegają te buildy?
http://www.tosbase.com/tools/skill-simulator/build/rz9v1j2n23/
znalazłam taki build. trzeba po prostu rozwijać konkretne umiejętności? jak narazie to rozwijam wszystkie skille po kolei xD
</p>
</p>
Te buildy podpowiadają jak nie skopać sobie postaci, w nich możesz znaleźć porady jak grać swoją postacią , jak rozłożyć statystyki i jakie skille rozwijać a jakie nie.
@magda9912 robisz pewnie źle rozwijając wszystkie skille, musisz się zdecydować już na początku co dalej robić z twoim magiem, w jaką klasę chcesz go przemienić z czasem, a jest ich wiele. Polecam poszukac informacji o klasach w google, oraz buildów w języku, którym rozumiesz. BTW jest jakaś dobra gildia z przyjazną atmosferą na europejskim serverze? Sam jestem jeszcze nowicjuszem , mam póki co jeszcze Paladyna i wiele pytań na temat innych możliwości rozwoju postaci i z chęcią bym porozmawiał z osobami kompetentnymi.
Ze względu na ilość pytań dotyczących gildii pragnę przypomnieć, że takowa istnieje od kilku miesięcy i ma się dobrze.
Więcej informacji o niej, jak również i o serwerze chatowym dla wszystkich polskich graczy tutaj:
https://mmorpg.org.pl/forum/topic/92458-tos-polska-gildia-discord/
Wyslijcie TS. wbije z kolega
0 odpowiedzi..czyli uznaje za nieaktualne..
Siemka, mam troszku wolnego od pracy i parę godzinek dziennie na rozrywkę. Pomyślałem, że powrót do ToS'a to to nie głupi pomysł. Ktoś myśli tak samo? Zaznaczam na starcie, że nie szukam gildii, chcę pograć na lajcie bez zobowiązań. Preferuje komunikator głosowy Discord ( >download< ), ale nie wymagam komunikacji głosowej ( wystarczy obecność na discordzie bo czat tekstowy też świetnie się sprawuje ), chyba, że już w późniejszym etapie gry, gdzie dungeony będą bardziej wymagające. Oczywiście będzie mi miło jak ktoś by chciał pogadać od razu na starcie. Jak znajdą się zainteresowani dam namiar na discorda na PW.
Prawdopodobnie zaczne magiem lub clerykiem. A wy kim zagracie? ^^
edit. Jedna osoba juz zwerbowana ^^