Tree of Savior od ZERA

Jest gdzieś oficialna baza danych klas jakie występują po patchu.

Jest gdzieś oficialna baza danych klas jakie występują po patchu.

http://www.tosbase.com/tools/skill-simulator/

Także zacząłem ostatnio grać, gram Archerem pod jakiegoś sapera lub coś, zoboczy się. Aktualnie 44lvl Sapper nick: Nitri

Dodajcie do znajoych lub go gildii jeśli ktoś ma

Także zacząłem ostatnio grać, gram Archerem pod jakiegoś sapera lub coś, zoboczy się. Aktualnie 44lvl Sapper nick: Nitri

Dodajcie do znajoych lub go gildii jeśli ktoś ma

To jest twoj family name? Czy nik? Bo nie znajduje.

To jest twoj family name? Czy nik? Bo nie znajduje.

Nick, family name to PleaseGoIn (automatycznie się tak ustawiło, nie wiem czmu)

A ja mam takie pytanie, swordsman pod tanka, to w jaką subklasę powinienem się kierować, wiem że peltasta jest klasą defensywną, a co dalej?

Jeszcze jedno pytanko, jak wybiera się subklasę, domyślam się że istotne jest jakieś zadanie, ale bierze się je od jakiegoś npc., jeśli tak to czy owe zadania, będą pojawiać się automatycznie podczas robienia ogólnych zadań, czy trzeba się cofać do jakiejś konkretnej lokacji?!

A ja mam takie pytanie, swordsman pod tanka, to w jaką subklasę powinienem się kierować, wiem że peltasta jest klasą defensywną, a co dalej?

Jeszcze jedno pytanko, jak wybiera się subklasę, domyślam się  że istotne jest jakieś zadanie, ale bierze się je od jakiegoś npc., jeśli tak to czy owe zadania, będą pojawiać się automatycznie podczas robienia ogólnych zadań, czy trzeba się cofać do jakiejś konkretnej lokacji?! 

Klasy zmieniasz za każdym razem jak wbijesz 15 class lvl, klasę zmieniasz automatycznie bez żadnego npcka lub czegoś innego, jednak przy zmianie możesz się do niego teleportować by kupić jakieś itemy potrzebne do klasy (np. ja mogę kupować u niego claymore do skillu),

PS, Są też ukryte klasy, ale w nich nie jestem obeznany

Nie bardzo rozumiem jak automatycznie?! Mam 15 lvl class, i wyżej nie che wejść, lvl postaci to 20, a klasa postaci nadal pozostaje taka sama, tj. Swordsman z jedną gwiazdką. :/

Nie bardzo rozumiem jak automatycznie?!  Mam 15 lvl class, i wyżej nie che wejść, lvl postaci  to 20, a klasa postaci nadal pozostaje taka sama, tj. Swordsman z jedną  gwiazdką. :/

Po Prawej nad questami powinno pojawić ci się okienko, klikasz na nie, wybierasz klase i dajesz ok.

Nie bardzo rozumiem jak automatycznie?!  Mam 15 lvl class, i wyżej nie che wejść, lvl postaci  to 20, a klasa postaci nadal pozostaje taka sama, tj. Swordsman z jedną  gwiazdką. :/

Powinieneś mieć w prawym górnym rogu (o ile dobrze pamiętam) przycisk Advanced (czy coś takiego), klikasz to i wybierasz którą klasę chcesz, dostajesz questa i tyle

Ok, dziękuję bardzo za pomoc, nie wiem czy dziś będę grał jeszcze, ale na pewno sprawdzę na czasie. Pozdrawiam serdecznie.

Zauważyłem że gracze tak zwani darmowi mają ciekawe ograniczenie tzn mogą się uczyć tylko jednego atrybutu danym momencie tego który ulepsza daną umiejętność.

Zauważyłem że gracze tak zwani darmowi mają ciekawe ograniczenie tzn mogą się uczyć tylko jednego atrybutu danym momencie tego który ulepsza daną umiejętność.

Niby tak, ale wiele to nie zmienia. Do maksymalnego poziomu spokojnie wszystko co chcesz wymaxujesz.

Aktualne ograniczenia juz zbytnio nie przeszkadzaja. Jedynie moze wkurzac max.1 wystawienie na aukcji i czas oczekiwania na odbior pieniazkow z aukcji. No i 2 dungeony dziennie, zamiast 3 ( premka daje 3 wejscia). Stash fimili zostal odblokowany, wiec przerzucanie przedmiotow juz nie stanowi problemow. Niestety bez premki nie przerzucimy forsy. Jesli ktos naprawde chce grac bez wydawania PLN na premke to bez problemu uzbiera te 2-3 miliony silverow i zakupi sobie z aukcji tokena na miesiac. Ja juz uzbieralem 3 mln i jutro kupuje tokena, oczywiscie zbieram juz na kolejnego. Napisze tak... W grze nie ma P2W! Wystarczy troszku checi i ogaru aby grac bez problemow.

Jesli ktos chce pograc z nami zapraszam na naszego discorda: https://discord.gg/T2Maz3S

Pobieram, chętnie pogram

darmowy token na 7 dni http://store.steampowered.com/app/631450/Tree_of_Savior__Goddess_Ladas_Present/

Po uznaniu, że skopałem sobie build na archeru postanowiłem zrobić nową postać, wizarda pod warlocka. Mamy jakąś polską gildie?

Trwa event raz dziennie mozesz podejsc do npc zagadac i dostac 3 itemy do resetu statystyk,skilli i klasy.Nie pamietam nazwy npc ale w każdym głownym miescie mozesz go znalesc.

Hej, zagrałabym z wami, mój nick to Kotomi. Jest jakaś polska gildia czy coś?

Gracie jeszcze? Jaki server?
Chetnie wrócił bym pograć. :} Gildia jest ?