Pytanie czytaliście o systemie Gildi ?
Rozwiazanie ze tylko Templar R8 moze je tworzyć brzmi kozacko
centurion>templar i mamy takiego iconic hero z tarcza
Ja celuje w dragoona ! bo nie mam tyle czasu by zarządzać gildią
Pytanie czytaliście o systemie Gildi ?
Rozwiazanie ze tylko Templar R8 moze je tworzyć brzmi kozacko
centurion>templar i mamy takiego iconic hero z tarcza
Ja celuje w dragoona ! bo nie mam tyle czasu by zarządzać gildią
Z jednej strony fajna sprawa bo nie będzie miliarda gildi po 5os dla samych profitów z tego płynących z 2 nie do końca bo odpowiednia osoba na to stanowisko ma odgórnie narzucone jaką classa musi grac .
Build Guild Tower:
Level 1 = Warp to guild tower
Level 2 = Use warehouse
Level 3 = Guild Growth (more members?)
Level 4 = Guild Events (believe they are adding function to this skill in a later patch)
Level 5 = Guild Hideout
Ciekawa opcja nr 4 . A guild master can choose in which guild events to participate. The events will consist of boss raid events, raid missions for guilds, GvG events.
Guilds can declare war with each other. Warring guilds can destroy each other’s guild tower or PVP the enemy members on fields.
https://forum.treeofsavior.com/t/big-post-obt-preview-new-town-new-classes-guilds-and-more/124270 sporo info na temat nowego patcha
Templar to moje powołanie A i wdzianko ma pierwsza klasa czyli wszystko pasuje
Ahh i Templar R7 jak coś nie 8 Magar
NO LIFE MODE ON od startu i jak najszybciej robić gildie. Później raid i zabawa w pvp
Hype train czas zacząć. Jesio tydzień i można zacząć się bawić. Zobaczymy co poprawią przez ten czas a co dalej będzie popsute :F
@Sheitah jeszcze tydzień ? Coś mnie ominęło ? Chyba że masz na myśli KOBT . Ja zaś podziękuje robić kolejny raz postać by za miesiąc , może 2 grać na ENG servie po raz 4 od nowa .
Jesio tydzień i można zacząć się bawić.
Ale wiesz, że to koreańska obt a nie europejska? "Nasza" wystartuje (o ile to zrobi) później. Poza tym chyba będzie wipe po obt, więc nie ma co specjalnie nolajfić.
Wipe po OBT? Hehe nigdy Od lat się nie spotkałem z wipem po otwartych testach i wątpię, że tak zrobią, bo nic o tym nie wspominają nawet.
I tak chodzi mu o KOBT Nie ważne czy będziemy zaczynać po raz nty, ale trzeba zobaczyć co oferuje ich wersja. My w tym roku i tak nie pogramy a grać nie ma w co
@bvndy
6 postaci zrobiłem różnych i stwierdzam, że początkowe lokacje są najlepsze
Cookiez jak sie przedstawia sprawa TOS'a? Gralem chwilke u was z 3 dni.
Wbiłem jakis 65lv. i tyle. Za dużo lagów, mam nadzieję ,ze na obt bedzie ich mniej i usprawnią servery. Wiadomo już kiedy Ona nastąpi?
OBT, KOBT don't care, hype train i tak i tak
Po tylu razach gra wam sie znudzi i tyle.
Mnie ciekawi ten hideout bo było inof ze mozna tam sadzić rzeczy itp
czyli pewne matsy beda tylko z hideouta
Jak ktoś już zauważył, jest problem z kodem gry - jest baaaaaaaaaardzo prosty - ja się nie znam na programowaniu itp. ale jak widze ten kod to nawet ja bym dał rade jakiegoś bota zrobić...
Ja rozumiem że to nie jest nic dziwnego, znam przynajmniej 2 przypadki kiedy gry na CB/OB dawają kody tak wrażliwe jak ten, bo Bety to głownie stress-testy, a nie testy zabezpieczeń. No ale jednak, kusić hackerów i innych boterów to nie jest dobry pomysł. Szczegónie że część plików (których nie powinno być) znajduje się po stronie klienta ;_;, także żaden GG (GameGuard) nam nic nie da.
No ale, mimo wszystko jestem dobrej myśli.
Szykuje mi się Gildia robiona z Graczy SK z WoW'a więc nie mogę się doczekać
Who cares w kazdej grze sa boty czy tego chcesz czy nie
@up
No chyba nie. W warframe na 99,9% ich nie ma, w Spiral knights też. Grałem w obie gry dość intensywnie i nigdy nie miałem "szczęścia" trafić na bota.
Co nie wyklucza, że ich nie ma. Może nie boty, ale na CBT widziałem masę osób zostawionych afk z wciśniętym klawiszem do ataku w jednym miejscu... gdzie pojawiał się poważniejszy mobek który dropił 1-2 itemki + dawał dużo kasy i expa. Boty "automatyczne" to kwestia czasu.
Po open becie, bdzie wipe?
Raczej nie. Rzadko się spotyka aby po OB był wipe.
Szykuje się ktoś na Koreańską Open Betę ? Od wczoraj można pobierać, 15 Grudnia tutorial a 17 Grudnia OBT
Jeśli tak to można razem pobiegać w party Jak są chętni to proszę pisać na PM
Koreańska obt sobie daruję, za duży ping. No i wyszły nowe ligi w PoE
Wie ktoś skąd można śćągnąć koreańskiego klienta? Mam konto na ich Nexonie ale za nic nie mogę doszukać się tam jakiegoś "downloandu" klienta