Bezsensowny zabieg jesli ktos tak robi.
Frigoris pozdrawia
Bezsensowny zabieg jesli ktos tak robi.
Frigoris pozdrawia
Niestety aby przenieść się na EU (co zaplanowano w najbliższym tygodniu) trza rozwiązać gildie, więc jej zakładanie teraz nie ma najmniejszego sensu, założy się od razu po przenosinach.
Niestety aby przenieść się na EU (co zaplanowano w najbliższym tygodniu) trza rozwiązać gildie, więc jej zakładanie teraz nie ma najmniejszego sensu, założy się od razu po przenosinach.
Dzieki za wyjasnienie.
Kiedy premiera i można grać na EU?
Premiera dla cebuli 28 kwietnia. Jest serwer Eu, ale postawiony w Ameryce. Na ping nie można narzekać w sumie. Ja gram na Orshy, amerykański serwer i dzięki temu mam spokój na sportach do Expa, bo niewielu graczy można spotkać.
Free jest od 28.04. Co do serwera to jest oficjalny Eu od 2 tygodni ale jak powyżej napisano stał fizycznie w USA, ale od 26.04 będzie stał w Niemczech, dlatego większość Eu graczy z innych serwerów się na niego przenosi. Co do Orshy to jest to raczej nieoficjalny Br serwer a nie amerykański i niestety pingi się czuje, wystarczy potankować bosy, a serwer jest przepełniony więc nie wiem na jakim levie masz wolne spoty do expa ( w sumie jakikolwiek poczatek grindu to prison lub bee od 145 a tam ciężko kiedykolwiek o wolne miejsce w party a co dopiero wolny spot)
Teraz są luzy, gram w przedziale 90 - 100 lvl póki co. Wieczorem , gdy gram najczęściej, to wszystkie chanele są na bialo, ludzi też nie ma zbyt wielu. Dla mnie Orsha jest przystankiem, podkoxam spokojnie postać by potem przenieść na europejski serv, jak postawią. Pingu nie odczuwam, żadnego delayu też nie, ale jak przełączyłem się na wifi, gdzie net dzieliłem z dwoma innymi urządzeniami, to czasem coś zlagowało.
Klaipeda ciągle zawalone, wszystkie spoty full i jest z kim rywalizować o world bossy.
Ja się nie przenoszę na EU, tak jak większość moich znajomych z Klai.
Z Orshy już się masa ludzi porozbijała z tego co rozmawiam z randomami podczas grindu , ku mojemu zdziwieniu większość to gracze z EU mergujący na Fedimiana może dla tego że mało grywam 2-6 w nocy . Tak czy siak serwery po przejściu f2p będą kwiczeć i mam nadzieje że wreszcie ogarną tego dungeon findera bo trzeci tydzień a tu dalej problemy .
@Maqes Jeśli dotrwamy to i tak za pare lat skończymy na jendym US servie a jak mam wybierać opcje 240ping a 40 wole drugi wariant .
Moi drodzy mam jedno pytanie. Zastanawiam się nad kupnem founder's packa, jednak nie wiem czy warto. Kiedy gra stanie otworem dla wszystkich? nie lepiej poczekać?
18 kwietnia, za nieco ponad tydzień. Jeśli chcesz zagrać wcześniej to poczekaj, podobno tydzień przed startem wersji f2p founders packi mają stanieć.
Z Orshy już się masa ludzi porozbijała z tego co rozmawiam z randomami podczas grindu , ku mojemu zdziwieniu większość to gracze z EU mergujący na Fedimiana może dla tego że mało grywam 2-6 w nocy . Tak czy siak serwery po przejściu f2p będą kwiczeć i mam nadzieje że wreszcie ogarną tego dungeon findera bo trzeci tydzień a tu dalej problemy . @Maqes Jeśli dotrwamy to i tak za pare lat skończymy na jendym US servie a jak mam wybierać opcje 240ping a 40 wole drugi wariant .
Myślę że nie pare lat, a kilka miesięcy.
Moi drodzy mam jedno pytanie. Zastanawiam się nad kupnem founder's packa, jednak nie wiem czy warto. Kiedy gra stanie otworem dla wszystkich? nie lepiej poczekać?
Za 10 dni
Foundery będą 30% taniej od 21 do 27 jak by to kogoś interesowało.
I jak kogos interesuje foundery za 10 euro zostaly wycofane aby obnizyc ilosc botow i gold sellerow. Pozostaly te najdrozsze.
Uuuu, to słabawo :/
Bo chciałem zakupić sobie
chwalą się że zabanowali 1500 botów tych kilkunastu tysięcy o których wiedzą reszty nie mogą bo im firmy gold sellerskie grożą procesem.
a co z Tokenami? coś wiadomo o nich? bo ceny są na prawdę chore. Wiecie dobrze, że ani trade nie wchodzi w grę ani sprzedaż na marketplace więcej niż 1 rzeczy
A co ma byc z Tokenami? Cena powoli rosnie do gory. Z 350k podskoczyla do minimim 600k. Mimo to warty jest swojej ceny bo szybciej expimy i szybciej zarabiamy na aukcji. Token must have aby cieszyc sie gra. Btw promocja jest na steamie na founder startery wiec brac w ciemno bo profity w postaci TP (waluta premium) sa oplacalne bardziej niz kupowac suche TP z ich strony.
Mam pytanko, na Fedimianie "Dilgele" w markecie chodzą najtaniej po 19k czy ktoś wie czym jest spowodowana taka cena? To do czegoś potrzebne jest czy jak?
Mam pytanko, na Fedimianie "Dilgele" w markecie chodzą najtaniej po 19k czy ktoś wie czym jest spowodowana taka cena? To do czegoś potrzebne jest czy jak?
Tyle, ze nikt tych dilgele nie kupuje bo bardzo latwo sie je farmi. Norlmalnie maja szanse na drop 25%,a jest pewien mobek na 116 z 99% szansą.