Tree of Savior - Temat ogólny

U mnie jest podane to samo co na stronie tosbase, faktycznie nie zwiększa obrażeń tylko zmniejsza otrzymywane co nie zmienia faktu że HP powinno wzrosnąć o 5% przy 3 częściach pancerza. Chyba że ja coś źle tłumaczę bo mój angielski nie jest na wysokim poziomie 

Plate Mastery: Defense

Allows you to equip [Plate] armor.
When equipped with 3 or more pieces of [Plate] armor, increases your maximum HP and physical damage taken is decreased by 5%.
When equipped with 4 [Plate] armor pieces, your maximum stamina increases and physical damage taken is decreased by an additional 10%.

Ok może i masz racje można to dwojako zrozumieć ale ogólnie o to chodzi że stamine i hp dstajesz tyle ile Ci napisałem wyżej co lvl , a po ,,and'' jest stała wartość . To samo tyczy się Cloth Mastery

Ok może i masz racje można to dwojako zrozumieć ale ogólnie o to chodzi że stamine i hp dstajesz tyle ile Ci napisałem wyżej co lvl , a po ,,and'' jest stała wartość . To samo tyczy się Cloth Mastery

Ok, dzięki za pomoc :)

z tymi privami to bardzo możliwe gdyż wyciekły im pliki serverowe już ludzie pracują nad emulatatorem i to jest bardzo dokładny gdyż oparty o najnowszy kontent z korei i to tam te pliki zostały wyniesione bo nie zapłacili ludziom w terminie z resztą na rededit jest cały temat ludzie piszą że już na święta 2016/17 będą pierwsze serwy alpha a w 2017 już będą servy oparte pierwszą zamknietą ang betę.

Dobra składnia 10/10.

Nie wyciekły im pliki serwerowe, nie wiem co ty za bzdury gadasz ale IMC pracuje sam dla siebie, a jeżeli wydają grę w koreii to płaci im Nexon, Nexon miałby nie zapłacić na czas i developer gry miałby opublikować pliki serwerowe? xD

Coś mi tu nie pasuje czemu dev miałby sobie strzelać w stopę.

Przeglądam reddit codziennie od kilku miesięcy i żadnego takiego tematu nie widziałem, widziałem jedynie emulację plików na LAN, gdzie nie ma npc, nie ma potworów bo jedynie udało się odpalić to co jest po stronie klienta. Ogólnie datamining w tos jest bardzo rozwinięty, ludzie doszukują się w plikach bardzo ciekawych rzeczy np. takich które zostaną niedługo dodane.

z tymi privami to bardzo możliwe gdyż wyciekły im pliki serverowe już ludzie pracują nad emulatatorem i to jest bardzo dokładny gdyż oparty o najnowszy kontent z korei i to tam te pliki zostały wyniesione bo nie zapłacili ludziom w terminie z resztą na rededit jest cały temat ludzie piszą że już na święta 2016/17 będą pierwsze serwy alpha a w 2017 już będą servy oparte pierwszą zamknietą ang betę.

heheeh no tak czekać do 2017 roku by pograć sobie w alphe na nie stabilnych serwerach oraz na takich które mają duże prawdopodobieństwo ze szybko będą musiały być zamknięte...niż grać na darmowej wersji od końca tego miesiąca, która daje możliwość kupienia tokena premium w grze...no tak masz racje warto czekać ^_^

Kupilem packa za 28 euro zobaczymy jak mi się bedzie grało.

Właśnie zaraz kupię sobie tos, i tak was zapytam czy poza grindem w tej gierce są jakieś dungi bossy i tym podobne ? jest co robić poza biciem 24/7 mobów ? I tak btw widzę sporo ludzi piszę że nie ma balansu klas że do RO się nie umywa, a wy jakie macie zdanie ?

Witam. Mam zamiar dzisaj zakupić TOS i szukam stałem ekipy do gry czy ktoś zna takową , czy każdy gra solo. Mam nadzieje ze sie nie zawiode na grze:);p

Ike4 też właśnie kupiłem dopiero zacząłem grać także jak coś pisz priv :) I btw wygląd zmienia się tylko dzięki kostiumom ?

dodajcie mnie na steamie, tez zaczelem grać :) http://steamcommunity.com/profiles/76561198276151085/

Nie no ludziska, dajcie namiary plz na miejsce w quescie Recover The Karolis Altar, gdzie znajduje się ten item quest co się go szuka za pomocą Owls Will, wciskając 'V'

Chodzę jak dałn już po tej area i nie mogę tego znaleźć, w necie na forum ktoś zadał takie pytanie już ale pozostało bez odpowiedzi

Co się stało w tej grze z AH ? oO

Jak to jest który trzeba kupić by grać teraz na datę 16.04.2016 i na jakim servie grać czy na eu czy na nowych co będą?"

aha a tu link skąd wykopałem to info o prywatach https://www.reddit.com/r/treeofsavior/comments/3ttbyf/tree_of_savior_emulator_oo/

Kupujesz najtansza paczke i grasz. Najlepiej na Femidian EU.

to dobrze bo taką kupiłem jakąś z 9.99 euro i narazie gram ale strasznie dużo botów biega.

Sa juz jakies Gildie 40 lvl support priest szuka ekipy do farmy

Nie ma poki co gildii. Podobno Frigoris ekipa z novasociety jest blisko zalozenia.

Większość osób czeka z założeniem gildii na otwarcie serwera EU

Zaraz bede mial pobrana gierke i zaczne grac. Nie wiem na jakim servie i kim. Zaczyna ktos tez?

Większość osób czeka z założeniem gildii na otwarcie serwera EU

Bezsensowny zabieg jesli ktos tak robi. Wiemy przeciez ze sloty na czlonkow sa ograniczone i czekanie mija sie z celem. Templara trzeba rozwijac aby gildia rozrosla sie.

Serwer Femidian EU. Klasa na start? Sword lub cleryk. Najprostsze sa.

A tam sa akies buildy czy mozna samemu jechac?