Cześć
Szukam jednej lub wiecej osob do wspólnej gry Jesli chce ktoś pograć i tez szuka kogos do grania, pisac smiało pw na forum. Pozdro
Cześć
Szukam jednej lub wiecej osob do wspólnej gry Jesli chce ktoś pograć i tez szuka kogos do grania, pisac smiało pw na forum. Pozdro
Do czego są te karty co dropią z bossów?
Do czego są te karty co dropią z bossów?
Można nimi grać w minigierke z innymi graczami lub Sorcerer używa ich jako summonów .
o której godzinie gra jutro startuje ?
O 12 powinien się maintance skończyć.
Zapraszam na discorda wszystkichvtych co nie maja ekipy do grania. https://discord.gg/0ttFBVL6SdMMUgWI
Wiecej info po 22.
hej, jest już po 22, wrzuć jeszcze raz reklamę tego discorda i swojej gildii. Zrobiłeś to dopiero 2 razy na tej stronie.
A ja mam jeszcze jedno "zwałowe" pytanie, mianowicie czy jest jakieś vipe, czy będzie trzeba gonić founders pack'i?!
Nie będzie wipe, jaki sens miałoby kupno founder packa wtedy?
Obecnie w grze stwierdzenie gonić nie ma sensu bo endgame ciągle jest dodawany na starcie był 250 jest obecnie 280 więc po prostu wbić i czekać na kontent
Moja ekipa tez sie nie spieszy bo nie ma sensu marnowac az tak swoj zywot. Gramy na chilloucie, a miedzy czasie zyjemy i pracujemy, ew. uczymy sie. Dodam ze czyscimy mapki na 100% odkrycia, oraz wybijamy dane ilosci moobkow aby zdobywac acziwmenty, a nagrodami sa karty XP. Powoli progres jest, a frajda nieziemska.
Przenieśli w końcu serwery EU do Europy czy dalej stoją w USA?
Sa w Niemczech niby w Frankfurcie.
To będzie można teraz sprawdzić jak to wygląda bo wcześniej lagowalo. Healer jest niezbędny w pt czy można się obyć bez niego? Jak wygląda setup pt? Jest 1 serwer EU?
Na dungeonach healer jest must have. Taki setup standardowy to:
1. Clerik i jego subklasy pochodne [Healer]. ( wiadomo o co be )
2. Linker [klasa laczaca przeciwnikow lancuchem ktory rozklada dmg porowno na innych - bijemy jednego, a dmg otrzymuja wszyscy polaczeni] ( must have, wtedy dung sie czysci szybko )
3. Klasa DPS Aoe ( swietnie laczy sie z linkerem )
4. Klasa Single OP DMG ( Boss to single target, wiec?:) )
5. Support [najlepiej subklasy cleryka, ale tez przyda sie np Flaconer z archera]. ( wsparcie w postaci zwiekszenia potencjalu przyjaciol jak najbardziej przydatne )
Taka jest moja opinia i oczywiscie ktos moze sie ze mna nie zgodzic. Ja opieram sie na doswiadczeniach po ponad 260h przegranych.
Polecisz jakąś klasę (build) leczącą która używa tarczy?
Obczaj sobie jakiś build pod Plague Doctora, popylasz z młotem i tarczą
http://www.tosbase.com/tools/skill-simulator/build/icbwbo9bdu/ coś takiego styknie.
Ja już mam 80lvl, Paladin C1 obecnie, coraz bliżej Plague Doctora, ale bez buffów z miasta nie idzie tym grać, bo nie robię żadnego dmg
Znam ten ból, solo expiłem tanka pod templara.
U nas też znajdzie się miejsce dla ludzi chętnych pograć w PT Posiadamy 8 lvl Gildii, robimy gildiowe misje i world bossy, powoli, ale do przodu