Witam, mam pewne pytanie na temat klas postaci:
1. Czy ulepszanie postaci jest obowiązkowe? Czy można zostać przy danej subklasie i dalej nie awansować? Czy będzie to samobójstwo?
2. U Swordman'a jest ostatnia subklasa Shinobi, która jest ukryta, ją też się normalnie "ulepsza"?
Tree of Savior - Temat ogólny
Witam, mam pewne pytanie na temat klas postaci: 1. Czy ulepszanie postaci jest obowiązkowe? Czy można zostać przy danej subklasie i dalej nie awansować? Czy będzie to samobójstwo? 2. U Swordman'a jest ostatnia subklasa Shinobi, która jest ukryta, ją też się normalnie "ulepsza"?
1. Co 15 klas lvli masz dostępną nową opcję, możesz do 3 razy wybrać to samo odblokowując tym samym lepsze skille.
2. Nie, ponieważ jest na ostatniej obecnie dostępnej randze(Rank7).
1. Raczej tak, ale nie musisz, ale to bedzie bez celowe Maxymalnie dana subklase przedluzamy 3x, pozniej dodajemy kolejna, w tym stare skille zostaja i dochodza nowe z nowej subklasy. Nie zrazac sie bo to jest na plus i profity sa niezle z mieszania klas.
2. Osobiscie nie mialem tej klasy jeszcze, ale niby trzeba odszukac tego trenera shinobi i wykonac dla niego questa, aby go odblokowac. Moze ktos go mial na forum to sie precyzyjnie wypowie. Oczywiscie jest dostepna w naszej wersji.
A takie jeszcze pytanie, można resetować subklase? Za pomocą NPC/Itemu z IS lub czegokolwiek czy wybór jest permanentny?
Tak samo do skilli. Punkty skilli można jakoś resetować?
A takie jeszcze pytanie, można resetować subklase? Za pomocą NPC/Itemu z IS lub czegokolwiek czy wybór jest permanentny?
Mozna resetowac skill pointy, i pkt wydane na subklase, samych subklas nie mozna resetowac. Oczywiscie IS, ale z tego co mi wiadomo mozna kupic z IS jak gracz wystawi
@DyingLight Może lepiej nie pisz jak nie wiesz, bo mało wiesz, a dużo piszesz. Build który podesłałeś ssie, a jedynie Tokenem, można tradować z IS.
@xYahiko W IS jest tylko reset skill pointów, reset status pointsów był dostępny w founder packu, nie wiadomo, czy będzie opcja zakupu takowego potka w przyszłości. Co do Shinobiego, nie będzie opcji rozwijania go, gdyż hidden classy mają tylko 1 circle. Co do powstrzymywania się od rozwoju klas, jest to samobójstwo, tracisz dodatkowe skille, bądź opcje ulepszenia aktualnych.
Jak ktoś ma jakieś pytania odnośnie ToS'a zapraszam do pw.
@DyingLight Może lepiej nie pisz jak nie wiesz, bo mało wiesz, a dużo piszesz. Build który podesłałeś ssie, a jedynie Tokenem, można tradować z IS. @xYahiko W IS jest tylko reset skill pointów, reset status pointsów był dostępny w founder packu, nie wiadomo, czy będzie opcja zakupu takowego potka w przyszłości. Co do Shinobiego, nie będzie opcji rozwijania go, gdyż hidden classy mają tylko 1 circle. Co do powstrzymywania się od rozwoju klas, jest to samobójstwo, tracisz dodatkowe skille, bądź opcje ulepszenia aktualnych. Jak ktoś ma jakieś pytania odnośnie ToS'a zapraszam do pw.
Czemu uwazasz ze ssie? Bo testowales go i wbileś lvl cap?:) Wszystkie buildy sa dobre, w koncu gra opiera sie na grze w pt i uzupelnianiu sie nawzajem. Nie ma zlych buildow i zakoduj toi sobie.
Czemu uwazasz ze ssie? Bo testowales go i wbileś lvl cap?:) Wszystkie buildy sa dobre, w koncu gra opiera sie na grze w pt i uzupelnianiu sie nawzajem. Nie ma zlych buildow i zakoduj toi sobie.
Zakoduj toi sobie, że nie grałeś chyba w tą grę i nie masz pojęcia o mechanikach jakie są tutaj, nie chce nawet się wysilać i tłumaczyć Tobie w czym leżą błędy w tym buildzie, bo osoba zainteresowana już wie.
Zakoduj toi sobie, że nie grałeś chyba w tą grę i nie masz pojęcia o mechanikach jakie są tutaj, nie chce nawet się wysilać i tłumaczyć Tobie w czym leżą błędy w tym buildzie, bo osoba zainteresowana już wie.
Oczywiscie Nie gralem nawet sekundy Nie zrobilem 6 postaci i nie wbiłem ani jednego acziwmenta. Nie rob zamieszania skoro mamy odmienne zdania, to nie robmy tutaj szumu i napisz na pw. Tak bedzie lepiej dla wszystkich.
Około 18-19 będę zaczynał grę Healerem.
Szukam klasy typowej pod PvP. Konkretny DPS. Którą najlepiej zacząć?
Witam, ledwo odpaliłem grę i już zacząłem się zastanawiać, jaką role odgrywa TeamName, jest to wyświetlane nad postacią, w podglądzie czy czymś innym? Pytam o takie duperele, bo jestem dość estetycznym graczem xD
Jaką kombinacje klas polecacie dla wizarda pod PvP? Do tego potrzebuje jeszcze jednej kombinacji pod Pve i tutaj nie ograniczam się tylko do Wizarda.
Macie PW Panowie. Wiecej info na Discordzie.
Na jakiej zasadzie działa tp do party? że raz go widać raz nie?
Na jakiej zasadzie działa tp do party? że raz go widać raz nie?
To nie jest tp do pt tylko tp do questa kogoś z pt.
Po mimo wielu, wielu problemow w trakcie 1szego mc(early access)
online skoczyl z 25-30 tys do 46,569 In-Game
Spodziewałem się że wszystkie serwery będą na czerwono i powtórzy się akcja z EA, a tu nie. Jestem ździebko w szoku.
Opłaca się używać od razu exp cardów czy zostawić na pózniej?
Optymalizacja leży i kwiczy na 970 gtx fps skaczą z 200fps na 20fps.