@miroll
Dzieki za rzeczowa odp. Czyli poza zwiekszeniem mobom statow sie nic nie zmienia(100-200+).
@bvndy
Jak to fajnie sie gra z randomami na dungeonach...
Bylem Na starcie gry I wszyscy na to narzekali, co za bzdura zamiast sobie z gildia isc musisz przez lfra cisnac z randomami.....
10k jest online a bylo 30 to ja nie wiem czy odplyw 2/3 to "sukces"
Odplyw 1/2 bylby alarmujacy ale 2/3....
Ja nie hejtuje Sam chcialbym zeby ta gra byla drugim ro... Czekalem 2lata itd. /// Moze kiedys bedzie, moze w przyszlym roku poprawia trade, dodadza gvg i zrobia jakis remake class/balans, poprawia klatki, zmienia interface - ale wiecie tego jest duzo, a firma ewidentnie potrzebowala doplywu gotowki - patrz. ceny DLC na starcie a teraz.... wiec mnie to nie napawa optymizmem.
Na dobra sprawe poza slabym grindem I jeszcze slabszymi 10fpsowymi w najlepszym razie instancjami nic nie oferuje specjalnego (Zeby gra byla grywalna dla wiekszosci co odeszli musieliby wprowadzic nastepujace zmiany):
- Zeby sie oplacalo z gildia/znajomymi chodzic na dungeony
- Zeby dungeony byly grywalne, bo dropy fps na sprzecie za 2000 £ do 5 czasami to nie porozumienie, zapewne na wszystkich komputerach dziala podobnie, poprostu silnik ssie
- Zmiana systemu handlu (Z tego to nie wiem jak wyjda, ale z tym obecnym to dlugo nie pociagna, a boty tylko czekaja na "otwarty handel"... / przestane maja
- Wywalic takie glupie rzeczy, jak to ze "PET" zajmuje char. slota ... b1tch please....
- Wprowadzic zmiany do interfejsu, powinien byc skalowalny, okna powinno sie moc przemieszczac (ale to taki maly pikus)
- Poprawa systemu sterowania/bindowania klawiszy
- Wprowadzic system GvG, gdzie jest sens sie bic, a nie ze w TOP 50 postaci na Korei to prawie wszystko to samo..... (BALANS)
- Imho, GvG na mapach (otwarte pvp/pk dla graczy walczacych gildii)
- Rozwijanie systemu Gildii - guild skille, misje, pasywki itd.
- Mozliwosc chociaz 1-razowego zresetowania jakis tam CIRCLE - chociaz 1-4.... (Przynajmniej z gory zapowiedziane przy wypuszczaniu nowych Circle, nikt specjalnie nie bedzie grindzil nowego chara, bo wyjdzie nowy Circle i sie caly build zmienia - bardzo slabo przemyslane...
Czekam z niecierpliwoscia, ale wydaje mi sie ze ilosc zmian ktore musialyby byc wprowadzony (4 glowne - Optymalizacja, GvG, Handel, Dungeony) to zajmie dlugoo, a ludzie niestety cierpliwi nie sa. Bombardowani nowymi tytulami co pare miesiecy predzej zapomna o ToSie niz beda chcieli wrocic, a niska populacja w MMO = smierc gry.