to tera inne pytanko na którym lvlu zmienia się klasę? wiem tylko tyle ze 1 jest na jakim 15-16 lvl potem chyba 44-45 a dalej to niewiem
Co 15 class level możesz wybrać nową klase i potem znowu zaczynasz z 1 class level i wybierasz kolejną.
to tera inne pytanko na którym lvlu zmienia się klasę? wiem tylko tyle ze 1 jest na jakim 15-16 lvl potem chyba 44-45 a dalej to niewiem
Co 15 class level możesz wybrać nową klase i potem znowu zaczynasz z 1 class level i wybierasz kolejną.
boty nadal biegaja na mapach 100+ ?
wiem tylko tyle ze 1 jest na jakim 15-16 lvl potem chyba 44-45 a dalej to niewiem
Wszystko zależy od class lvl, nie od poziomu postaci
boty nadal biegaja na mapach 100+ ?
a kogo obchodzą boty w tej grze....?
Czy gdzieś można śledzić wątek ponownego otwarcia gry dla nowych graczy?
Na razie powiedzieli tyle że otwarcie będzie w tym tygodniu i tyle. Jak chcesz być na bieżąco to musisz patrzeć na ogłoszenia na głównej stronie ToSa, bo forum zamknęli.
Po ile w tej w chwili chodzi token?
Po ile w tej w chwili chodzi token?
600-700k
IMC oficjalnie wystąpiło do Valve o otwarcie serwerów, IMO najdalej jutro nowi gracze będą mogli się przekonać czym jest ToS.
IMC oficjalnie wystąpiło do Valve o otwarcie serwerów, IMO najdalej jutro nowi gracze będą mogli się przekonać czym jest ToS.
Niespelnionym marzeniem o "odrodzeniu" Ragnaroka.
Niespelnionym marzeniem o "odrodzeniu" Ragnaroka.
dlaczego niespełnionym ?
niech lepiej servery eu postawią i fpsy poprawią
A gdzie ci mają te serwery postawić w domu czy u sąsiada ?
dlaczego niespełnionym ?
i7 i 5fps dropy
system tradingu...
nuda
brak pvp na miare ragnaroka.
niech lepiej servery eu postawią i fpsy poprawią
Serwery stoją w EU, lagi to wina słabego kodu sieciowego.
i7 i 5fps dropy system tradingu... nuda brak pvp na miare ragnaroka.
aha,,, a Co znaczy system tradingu ? jakiś skopany czy co?
Pytam bo nie grałem w tę grę , przymierzam się ale mam mieszane uczucia
Jest bardzo mocno ograniczony, nie ma bezpośredniej wymiany między graczami, na inne postacie na koncie możesz dawać itemy tylko jak masz token i nie każdy się da + silvera się wcale nie da. Market to osobna kwestia w ogóle. Wprowadzili mnóstwo ograniczeń żeby nie było RMT, i sprawiło to tyle że niektórymi rzeczami nie da się handlować wcale, bo boty manipulują cenami.
o kurcze to niezła pyta z tym tradem...
Mimo wszystko polecacie zagrać czy raczej nie ma co sobie głowy zawracać?
Serwery się właśnie otworzyły, zapraszamy do ToS.
Przypominam że serwery ruszyły dla nowych.