Cześć.
Od razu przechodzę do rzeczy, mam problem z odpaleniem tej gry na steam, po prostu naciskam Graj i wyskakuje następujący Error: "Updater MFC Stop Working"
Osoby które wiedzą w czym leży problem proszę o wypowiedź. Dzięki. Pozdrawiam
Cześć.
Od razu przechodzę do rzeczy, mam problem z odpaleniem tej gry na steam, po prostu naciskam Graj i wyskakuje następujący Error: "Updater MFC Stop Working"
Problem najprawdopodobniej leży po stronie plików gry, najpewniej chodzi o error. Usuń grę, ściąg od nowa. Jak nie pomoże będziemy myśleć dalej.
A jeszcze dodam że pierwsze wyskakiwał błąd z FlashPlayerem, więc usunąłem z komputera Flasha którego miałem, pobrałem nowego, zainstalowałem i zrestartowałem komputer, po tym zabiegu zaczął wywalać ten błąd z Updater MFC. Grę pobierałem ponownie dwa razy i cały czas ten problem występuje.
Z tego co kojarzę, problem z flashPlayerem naprawiało zainstalowanie Flasha pod Explorera MSI i śmigało aż miło. Co do MFC problemu, nigdzie nie widzę jeszcze rozwiązania. Może ten z flashem pomoże też. Warto spróbować.
Oki tylko niech mi ktoś powie jak tego Flasha pod Explorera zainstalować nie znam się albo nie chce czegoś zepsuć, taka wymówka bo po prostu nie wiem jak...
https://get.adobe.com/flashplayer/otherversions/
Wybierasz system operacyjny, a później Internet Explorer
Zainstalowałem Flash Playera pod internet Explorer jak sugerowaliście Yamiji i Sheitah, TERAZ WSZYSTKO DZIAŁA BEZ PROBLEMU !!!!!!!! DZIĘKI WIELKIE KOCHANI !!!!!! widziałem że sporo osób ma z tym problem, zastanawiam się czy można im jakoś pomóc :?
Cześć.